2019 VMY Duyum var mı?
-
Herkes yazdı o zaman Allah aşkına yapmayın. Yazıp yazıp kayboluyolar. Bak mesela adam yazmış büyük ölçekli mükellefler grup başkanı ile konustum yok sınav. Adam kaynağını yazıyo. Bazıları yazıyo gelecek diye sonra o kadar insan yazıyor kaynak ne diye. Cevap vermiyo kimseye. Burda insanlar da sayfa yenileyip dursun cevap verdi mi acaba diye.
-
@yakup-cemil mhuy ile ilgili sürecin başladığını kimden duydunuz.
-
@erhankestevur pareto dostumun da dediği gibi talepler toplanılıyor. Temennimiz kpss öncesi gelmesi ilanın.
Kimden diye duyduğuma da dostum açık isim mi vereyim uygun olur hiç -
@frekoza06 haklisiniz hocam bende maliye bakanlığında üst düzey denilebilecek birinden temmuza kadar bekleme diye bir duyum aldım hatta vergi müfettişi ismi değişip hazine ve maliye müfettişi olarak değişeceğini ve temmuzda bir yasa çıkacağından bahsetti. Kurum içi sınavı sormak için rahatsız etmiştim bu vesile ile konuştum onuda söyleyim kesinlikle sizi etkilemeyecek uzun vadede size olumlu getirisi olacak diye konuştuk
-
@fatos teşekkür ederim hocam bilgi için. Bak ne kadar güzel açıklama yaparak belirtiyosunuz. Yok şu gelecek gidecek diyip hiçbir bir bilgi kaynağı olmadan konusup ve insanların o kadar sorularını cevapsız bırakan insanlara itibar etmeyelim bence.
-
@frekoza06 duyumlar doğru olsa bile nezaketen sorulanlara cevap verilmek icap eder sonuçta gizem yaratmaya gerek yok hocam size katiliyorum
-
@nairu aynen öyle hocam. Bu kadar insanın umudu ile oynamak çok yanlış. Duyumlar dogru veya yanlış çıkar sorun değil. Ama ortaya bi şey atıp soruları cevapsız bırakmak bence hoş değil.
-
@yakup-cemil haklısınız ama en azından konumu vs bilgi veremezmisiniz.İcimiz rahatlasin
-
@frekoza06 buyur kardeş ne sordunda cevabını alamadın 7/24 burada vakit geçirecek zamanım yok malesef . Tanımadığın insanlar hakkında yorumlar yapma eğer bir derdin sıkıntın varsa özelden yaz ve cevabını al burayı gereksiz yere meşgul etme. Kaynak diyosunuz isim mi verim bu ne kadar etik . Duyum duyum diye ağaca çıkıyosunuz sonra duyumlar kesilince viyaklıyosunuz . Bu ay içinde vmy ve mhuy gelince utanacağınız şeyleri söylemeyin
-
@erhankestevur eyvallah dostum. Bir tanesi ankaraya çağırılan üstadlardan.. Sınav için çağırıldı.
-
@gari̇p-i̇nsan valla inşallah gelirde utanan bizler oluruz hocam
-
@gari̇p-i̇nsan hocam bu uslubunuzdan sonra ibfye 400000 ilan gelsin yinede söylediklerim için utanmam.
-
@gari̇p-i̇nsan haklısın dostum. Bu forumda illa kaynak soran kişi soran arkadaşlar vardır. Her zaman da olacak..
Burada birkaç kişi fisebillillah öğrenip yazınca yüzlerce binlerce kişi istifade ediyor. -
Pireye kızıp yorgan yapacak değiliz . Duyumlarım hala geçerli haziran ayı içerisinde vmy ve mhuy ilanları gelecek . Kimsenin duygularıyla oynamaya niyetim de yok . Tek gayem bir kaç kişi daha erkenden ders çalışmaya başlasın başarılı olsun . Bir kişiye faydamız dokunacaksak ne mutlu bize bütün eleştirilere açığız ego yapacak yaşıda geçtik . Şimdiden hayırlı bayramlar
-
@yakup-cemil Bunun üzerine artık olumsuz şeyler demeye gerek yok bence arkadaşlar. Bizzat sınav için çağrılan üstaddan alınmış bilgi. Artık sınava yönelik çalışmak daha iyi olacaktır hepimiz için. Teşekkür ederiz hocam bilgi için.
-
Laflarına da dikkat et vıyak vıyak falan. Eleştiriyi kaldıramıyorsan yazma. Benim Allah şükür senin duyumu na ihtiyacım yok. Ben burda diğer arkadaşlara üzülüyorum laf söyleyip kaçmalı değil sorulan sorulara cevap vermeniz lazım. Hayırlı bayramlar
-
@gari̇p-i̇nsan 1000 kişi duyum mu temennimiydi hocam bunu yazarsan sevinirim.
-
@yakup-cemil teşekkürler kardeşim
-
@frekoza06 sensin
-
@yakup-cemil talep toplama yakın bir zamanda alım olacağına işaret geçmiş yıllarda öyle olmuş