2019 VMY Duyum var mı?
-
Duymadım görmedim bilmiyordum demeyin. Sağlam bir geri dönüş sağlamak için lütfen akşam saat 20.00de GUY etkinliği olacak.Twitter da olalım
ilk 15 dk etiketleme yapmayalım
Seri fav rt den kaçınalım
Profil resmi kullanalım
Hesapları gizliden çıkaralım -
Akşam 20.00'deki etkinliğe lütfen katilabilirmisiniz sınava çok az kaldı ve bizim mutlaka 1 ilan koparmamız lazım
-
@lamıcimiyok duyuru var mı diye giriyoruz şuraya. Lütfen etkinlik başlığına yazalım.
-
@beveridge-eğrisi insanlar bazı ilanlara kirlendiği icin duyum olmayan yerlere bakmiyor SGK gibi . O yüzden buralara yazmamızı çok yadirgamamak lazim diye düşünüyorum anlayışınıza sığınarak
-
Haziran sonunda vmy geleceğini yazmış Ali yıldız facebook'a(kpss a ve kurum sinavlari)
-
@GARİP-İNSAN 'da mhuy için bu hafta sonunu işaret etmişti. Hayırlısı olsun bakalım, inşallah ikisi de gelir.
-
Twitter da
#IIBFninHakliMücadelesi hastagi ile bastırıyoruz... guy vay ve Mhuy ilanları için yüklenin -
gmzankr066 1 dakikadan önce
İİBFliGuy İlanıBekliyorGündemdeyiz!!!
Ben mhuy ,vmy bekliyorum banane demeyin arkadaşlar anca beraber kanca beraber
-
Twitter etkinliklerinde sadece neden guy talebi var.
-
Arkadaşlar bir Şey soracağım
Gereksizin teki bizim tag e geldi bu akşamın dilencileri diye yazmış. Geçmiş twitlerine baktım atama bekleyen herkese karşı saldırgan davranmış. Şimdi ben buna “inşallah beş kuruşa muhtaç kalırsın” desem suç işlemiş oluyor muyum? Demezsem içimde kalacak.
İnsanların emekleriyle böyle dalga geçilmemeli ya -
@mbguy büyük terbiyesizlik yapmış. Çok önemsemeyin
-
@mbguy tahrikten yirtarsin dostum hemde ağır tahrik. Şaka bir yana, boşverin. İşimize bakalım tweet atalım.
-
@mbguy, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
im tag e geldi bu akşamın dilencileri diye yazmış. Ge
Hocam twitter ortamında normal bu tarz şeyler. Çok kafanıza takmayın.
-
@friedmanmilton Hocam diğerleri de olucak merak etmeyiniz ️
-
@can-mavi ustad huy için yen b duyum varmı
-
Ali yıldız isimli arkadaşı tanıyan var mı? Daha önce duyumları tutmuşmuydu, fake değildir umarım.
-
@besplatno mavra atıyor çok takmamak lazım bizim için Esas alınan üstad pareto onun dedikleri hüküm teşkil eder.
-
Vmy konusunda olumlu birşey duyuyoruz arkasından tam tersi bir duyum alım yapmaya niyetleri var mı yok mu. Ortalık atıp tutanlara kaldı sizden son bir değerlendirme alsak da şevkimiz kırılmasa @paretowilfredo @can-mavi.
-
DUYURU
Bu akşam 20.00 da GUY etkinliği için twitterdayiz sevgili İİBF ailesi.
20.00 dan 15 dk evvel veya sonra olma ihtimali var dün gündeme erken girdik, ilk dakikalar da önemli ilk sıralardan düşmemek adına, hazır olda bekleyelim.
-
Arkadaşlar tweet atmaya devam gündemdeyiz hala HaziranİİBFye UcBinGUY