2019 VMY Duyum var mı?
-
@makabi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@tardukağan Hocam bende arkadaşımdan aynı bilgiyi aldım. Zaten sınavla alakalı görevleri oluyormuş. Son vmy iptalinden önce de bilgi vermişti. Mhuy sınavı olacak yüksek ihtimalle ama onunla ilgili bilgi alabileceğim kimse yok.
@paretowilfredo üstad bilginiz var mı bununla ilgili?
-
@makabi geçen sene iptal olan sınav hakkında vdk da eğitim gören arkadaşım "Sınav iptal mi oldu içeride üstadlar dahil kimse bilmiyor" demişti o yüzden içerideki çalışanlar süreç hakkında bilgi sahibi olamaz
-
@köşeminderi yüzde yüz doğru
-
@iktisatcı salı günü icin oylama var GUY-dguy , vmy yada mhuy büyük ihtimal GUY seçilir Salı günü icin
-
@intermilan, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@tardukağan kpss den sonra derken ilan temmuz-ağustosta gelebilir mi?
tüm duydukları mı yazdım hocam. Gerisi yorum olur, sizleri yanlış yönlendirmek istemem
@makabi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@tardukağan Hocam bende arkadaşımdan aynı bilgiyi aldım. Zaten sınavla alakalı görevleri oluyormuş. Son vmy iptalinden önce de bilgi vermişti. Mhuy sınavı olacak yüksek ihtimalle ama onunla ilgili bilgi alabileceğim kimse yok.
aynen hocam
-
@köşeminderi hocam onu yanlış söyledim öncesinde erteleme oldu ya karıştırdım ben, çok birbirine girdi
-
Arkadaşlar vergi beyanname verme sürelerinde değişiklik oldumu ?
-
@lamıcimiyok evet hocam KDV beyannamesi artık ayın 26 sına kadar veriliyor . Gibin sitesinden ulaşabilirsiniz tablo halinde var.
-
O değilde bizim bu sınav kpss sonrasına kaldı görünüyor. Üst üste ilan gelmez önümüzdeki sene. 500 kişilik alımı yapar geçerler.
-
@sınavsayar gecen yil ust uste geldi yapmak isteseler yaparlar hocam
-
Sonbahar diyen var bu ilana kpss öncesi diyen arkadaşlar duyumlar sağlam mı
-
Benim tahminim eğer ilan gelirse takvim geçen seneye benzer olucak gibi Ağustos ayı sınav ayı olabilir. Tabi konuşulanlar gibi 1000 vmy 1500 guy 350-400 de mhuy gelirse ( ki çok abartılı rakamlar değil hatta az bile ) tadından yenmez.
-
Birde özellikle eklemek istediğim bir şey var. Şimdi geçen sene biz 2000 guy ilanı için bir sürü etkinlik yaptık CB seçiminden bir hafta önce 1000 kişilik ilan geldi. Ben bunu Arz-talep ve denge fiyatına benzetiyoyum. Bu senede etkinlikleri 3000 guy diye yaptık 1500 ler konuşuluyor. Bundan sonra ki etkinlikleri 4000 guy dan yaparsak belki sayı noktasında ekstra bir kazanç elde edebiliriz. Bilmem ne düşünürsünüz ?
-
@sınavsayar üst üste ilan gelmez diye birşey yok. Gelir hocam. İsterlerse verirler bu beklenilen 3 ılanı. Guy, vmy ve mhuy. O kadar mezun var. Bu hafta Insallah gelmeye baslar bu ılanlar.
-
@tükendikagrubu katılıyorum size hocam bu işte planlı hareket edilmediği için sadece günü düşünmek olduğu için bir anda ilanlar arka arkaya gelebilir.Ben bu süreçte şunu öğrendim yarın ne olacak bunu kimse bilmiyor hiç bir plan mevcut değil
-
Yok mu Bi haber yok mu duyan
-
@can-mavi hocam sizden güzel haberler bekliyoruz..
-
@can-mavi Hocam DPB'ye gittiği iddia edilen ilan ile ilgili bir şey öğrendiniz mi ? Böyle bir şey var mıymış ?
-
@baelish en son bugün saat 15 civarı itibariyle dpb ye gen bir yazı yoktu, ancak bugun bakanlık nezdinde öğrendiğim kadarıyla 1 2 hafta önce bu konuda ilk yazdığım şey geçerli ,yani guy vmy veya Mhuy bu üçünden biri yakın zamanda gelecek
-
@can-mavi bu alımın mhuy olma ihtimali yüksek mi? Çünkü mhuy alımına dair duyumlar çoğaldı