SGK Denetmen Yardımcılığı (İstatistik, Matematik ve Aktüerya mezunları için)
-
@cexay ınsallah hocam ınsallah
-
@cexay 93 puanla çok büyük talihsizlik olmuş inşallah bu yıl olur.hacettepe istatistik mi?
-
@eylül Malesef öyle oldu. Evet hocam
-
@cexay sizden istatistik için tavsiye alsam,hangi kaynakları kullandınız hangi notları?ya da okul bilgilerinin mi etkisi oldu bu puanda
-
@eylül Okul altyapısından olduğunu düşünüyorum. Kendi notlarım dışında bi kaynaktan çalışmadım. Zaten piyasada yargının kitabı dışında kitap yok. O da pek iç açıcı bir kitap değil eğer incelediyseniz
-
@cexay ben 3 yıl oldu mezun olalı şimdi de iibfden hazirlandim alan puanları güzel ama p111 için istatistik lazim piyasadaki kaynaklar çok kötü dediginiz gibi o yüzden öğrenmek istemiştim
-
@eylül Malesef kaynak sıkıntısı çok çekiliyo bizim alanda:) belki kurslarda kendi kaynakları olabilir. Onlar hakkında da fikrim yok ne yazık ki
-
@cexay 76.69 puanım
-
@cexay hocam mülakatta ne sorulmuştu size acaba,hatırladığınız kadarıyla söyleyebilir misiniz? Zorlayıcı mıydı mülakat genel olarak
-
@ombuds Varyansla alakalı bişeyler, iktisattan çok derin olmayan bi konu(net hatırlamıyorum), kurum teşkilat yapısı, aktif pasif sigortalı, o aralar gerçekleştirilen bir uluslararası kongre soruldu.
Bu kadardı hocam. Zaten 5-10dk arası sürüyo.
Komisyondakiler germiyodu, tam tersi heyecanını farkedip rahatlatmaya çalışıyorlardı. -
@cexay Teşekkürler hocam,hakkınızda hayırlı olur umarım.
İstatistikle ilgili kaynak soran arkadaşlar da makro yayıncılığın kitabı var biraz özet şeklinde olabilir,çok az soru var içinde çözebileceğiniz ama yine hiç yoktan iyidir -
merhabalar bende şansımı denemek istiyorum hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
KPSSP111 Puan Türünde 76,46 puan ile İSTATİSTİK, AKTÜARYA / AKTÜERYA, MATEMATİK alan(lar)ında 408. sıradayım.
sizce durum ne olur 400 e girebilir miyim:) -
@memorist Emin olmamakla birlikte size gelebileceğini düşünüyorum. Çünkü bazı arkadaşlar denetmenliğe sıcak bakmıyo. Geçen sene uzmanlıklara başvurduğu halde denetmenlik ilanına başvurmayan biçok kişi olmuştu çünkü.
İnşallah haklı çıkarım da size de gelir -
2015 puanı daha yüksek olan kaç kişi var acaba ilk 400 de. 402 sıralamayla girebilecek miyim çok merak ediyorum ve stresliyim.. herşeyin hayırlısı olsun..
-
@cexay inşallah diyelim:) 2016 mezunuyum ilk başvurum olacak olursa tabi bir de ilk mülakatım bakalım hayırlısı sabırsızlıkla 2 ocagı beklıyorum başvuru için yeni yıl güzel başlar umarım
-
sgk-denetmen-yardımcılığı-i̇statistik-matematik-ve-aktüerya
-
arkadaşlar 2015 p111 puanı 82 olan birinin sıralaması kaç bilen varmı
-
@mrym Geçen yılki sgk mülakat listesine bakarak 82 puanlılar 105-120 arasında
-
@cexay geçen seneki istatistikçilerinde olduğu mülakat listesinin pdf ini yükleyebilir misiniz hocam? İnternette bulamadım da.
-
@uzmanadayı90 2015deki 6.promosyon mülakat listesi
Virüs olduğunu söyleyen biri olduğu için linki kaldırdım arkadaşlar her ihtimale karşı.