SGK Denetmen Yardımcılığı (İstatistik, Matematik ve Aktüerya mezunları için)
-
@Dick-Advacoat Hocam burda arkadaş paylaştı kitap bilgilerini. Bakabilirsiniz
@memorist SGK Denetmen Yardımcılığı (İstatistik, Matematik ve Aktüerya mezunları için) içinde söyledi:
arkadaşlar bu 3 kitaptan hangisi bir istatistikçi açısından yararlı olur hepsini mi alıyım birini mi alıyım karar veremedim içeriklerini bilmediğim için hepsi bana yabancı geliyor elinde bu kitaplar olan arkadaşlarım bana bi yardımcı olabilirler mi
-
@cexay kitabin ismi neydi tekrar yazabilirmisnz zahmet olmazsa nerden bulabilirz
-
@Insta Hocam bi üstte diğer arkadaşın gönderisinden alıntı yaptım. Orda en üstteki kitap bahsettiğimiz. "Çalışma Sorunları" yazan
-
Gazi kitabevi nde 22.5 tl, internette farklı sitelerde kargo dahil 40 tl yi buluyor nerdeyse
-
@ısta kargoyla beraber 28.75 aldım gazi kitapevinden
-
@memorist stokta yok diyor
-
Yarın listeler açıklanır mı kesin
-
............
-
75.03 ile kapatmış ve yine 400 kişilik mülakat dolmamış 360 fa kalmış listede adı olan arkadaşları tebrik ederim mülakatlarında başarılar gönlünüzce olsun
-
@Nolmuyor hocam ya şimdi 100 puan alan arkadaşlar aynı kefedeyiz bi garip oldum şimdi onu alsınlar ya onun hakkıdır
-
Şimdi mülakat sürecine geçelim hepimiz için hakkımızda hayırlısı
-
Sabah oturumu 9 da
Öğleden sonra oturumu 2 de şimdi biz ona nereden bakıyoruz hangi oturumdayiz diye -
@mstf1905 SGK Denetmen Yardımcılığı (İstatistik, Matematik ve Aktüerya mezunları için) içinde söyledi:
Bu seneki branş sıralaması 450 hatta 500lere ulaşan arkadaşlara sıra çok rahat gelir. geçen sene kurumu kazananların nerdeyse tamamı bu sene de sınava girdi ve puanları 80 üstüdür. O yüzden yani önünüzdeki kişilerin çoğu kurumu kazananlar. P111de baraj 76yı görecek. Hatta yine 75e bile düşebilir. Keşke 4 değil de 2 katı çağrılsaydı. 1,5-2 net yapıp mülakata giren adamla 14-15 üstü net yapan adam eşit koşullarda yarışıyor. Bu haksızlık resmen ki işin içine torpil de gireceği için son sıradaki adam daha şanslı oluyor. Geçen seneden sabit bu durum. Son gün girenlerin kazanma oranı epey yüksekti
Dediğim gibi 75'i gördü yine ve kontenjan yine dolmadı. 85 üstü alan adamla 1-2 net yapan adamı aynı kefede değerlendiren sisteme ne desek bilmiyorum.
-
Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı sınavı için, İstatistik, Matematik ve Aktüerya bölümlerinden KPSS P111 puanı ile alınacak 100 kişi için mülakata katılacak 362. sırada yer alan adayın puanı: 75,03
-
Arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor belgeleri verdik hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
-
Çalışma sorunlarını bir kere okudum anca bitirdim şimdi ne yapıcaz bir kere daha mı okuyayım yoksa istatistik alan mı kasayım çünkü okuduğumu anlamamis gibiyim soru sorsalar cevap veremicekmiş gibiyim
-
@memorist Temel şeylere tekrar bakmanızda yarar var. Ama alanı da ihmal etmeyin. Çıkmış sorularda görürsünüz zaten orda da çok detay sorulmuyor. Kolay gelsin hocam
-
İstatistikçi arkadaşlar mülakatta detaylı formül kullanmayı gerektirecek sorular geçen alımlarda sorulmuş mu?
-
Evet arkadaşlar bizlerde istatistikçi olarak deneyimlerimizi paylaşalım girenlere geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırlar
-
Giren arkadaslar lütfen deneyimlerini paylassin. Bu platform zaten bunun için değil mi. Bilgi paylaşımı yapalim.Ben de cuma günü gireceğim ben de yazacağım zaten ama cumaya kadar gireceklere bir fıkır olsun. Lütfen