SGK Denetmen Yardımcılığı (İstatistik, Matematik ve Aktüerya mezunları için)
-
............
-
@uche Valla o konuda yaram derin ne siz sorun ne ben söyleyim hocam:) Amin inşallah hep birlikte emeklerimizin karşılığını aldığımız bi sınav olur. Burda bolca seviniriz hep birlikte
-
..............
-
Dostlar başvurular hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah. Artık mülakatlar için bekleme vakti.
-
Çalışma sorunlari kitabı elime geçti sonunda ama geçmez olaydı. abi bu ne böyle nasıl olacak bu iş. ben bunlara çok yabancıyım. mülakatta hangi biri çıkacak ben kaça bölüncem istatistik mı caliscam bunlara mı caliscam. sonumuz hayr ola Allah yardım etsin hepimize
-
@memorist Hocam yabancıyız malesef ama hepsini yutmak zorundayız:) ders gibi değil de bilgi alma amaçlı okur gibi çalışın.zaten çalıştıkça gerçek hayatta aklınıza gelen şeyler oluyor. "Aa benim amcaoğlunun buna benzer bişey olmuştu" tarzında aydınlanmalar olabiliyor:) kitapta ilerledikçe de konuya hakim olduğunuz için devamı kolay gelecektir. Allah yardımcınız olsun
-
Arkadaslar neden herkes güncelleme yaptı? Kendimde eksiklik hissettim
-
@cexay ilk söylediğinz kitap ne ile ilgili sadece mevzuat mi var
-
@memorist ilk soyledignz kitapta kanunlar mi var sadece
-
@isteda İş hukuku, sosyal güvenlik hukuku, çalışma ekonomisi, sosyal politika konularını içeriyor hocam kitap. İlk iki konu esas çalışmamız gereken kısım. 400 sayfalık kitabın 300ü bu kısım zaten:)
-
@cexay kitabın pdf si var mı. Nerede
-
@Dick-Advacoat Pdf i var mı bilmiyorum hocam kitap olarak var bende
-
@isteda
iş hukuku ve teorisi,Sosyal güvenlik hukuku ve teorisi, sosyal politika,çalışma ekonomisi ile çalışma piskolljis ve sosyolojisi bölümlerinden oluşmaktadır. Kitapta yer alan sorular hazırlanırken güncel mevzuattan yararlanılmış, iş ve sosyal güvenlik sisteminde yapılan son değişiklikler büyük bir titizlikle soru haline getirilmiş ve soruların hemen altına detaylı cevaplara yer verilmiştir. Kitabın önsözünden alıntı -
@isteda
Ben başladım başlayana kadar zor başladın mı su gibi akıp gidiyor hocam -
@cexay hangi kitap acaba. Bende alacağım da
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/264?page=14 kardeşlerim buraya gelin saat 21,00 da etkinlik düzenleyelim refarandum öncesi bi ilan kapalım sayı isteyelim sesimizi duyuralım yardım edin sahip çıkarsanız bir şeyler yapabiliriz tek başına insan zorlanıyor.
-
@cexay 5502 ve 5510 sayılı kanunlara calissak yeterli olmaz mı bu kitaba bakmasak da
-
@Insta Hocam kitap zaten o kanunları konu halinde öğretiyor. Direk kanun çalışmak sıkıcı ve zor oluyor. Kitapta soru cevap şeklinde gittiği için daha anlaşılır ve önemine göre detayına iniliyor. Direk kanuna çalışmak ağır olabilir diye düşünüyorum
-
@cexay kitap ismi yayın evi hangisi
-
Geçen yıl kpss ye o kitaptan hazırlanmıştım 3 defa bitirdim konular gayet anlaşılır çok sorun yaşamadım öğretici.. Zaten notunu da çıkarmistim istatistikci arkadaşlar rakibim olmadığı için isteyen olursa yollarım