2018 dguy kazananlar.
-
Kazanan arkadaşlar burdan devam edilebilir.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Sizlerden ufak bir ricamız olsun. Mesleğe başladığınızda ne yapıyorsunuz, Guy mesleğinden farklı ne iş yapılıyor, Meslek sizin için nasıl bir kariyer vadediyor? Bu konulardan burada da biraz bahsedersiniz çok memnun oluruz. Çok bilindik bir meslek değil o yüzden bütün arkadaşların buna ihtiyacı var.
-
Arkadaşlar bundan sonraki süreç nasıl olacak tahminen ne zaman iş başlangıcı yapılır? Bir fikri olan var mı
-
Düzenlenmiştir.
-
Merhaba arkadaslar sukurler olsun ben de kazandım. Guy mulakat basliginda bir arkadasimiz gib'i aradigini ve itiraz sureci vs.nin 15 gunu bulacagini yani evraklarin bayramdan sonraki ilk hafta teslim edilme tarihinin duyurulacagini soylemis. Ama biz de durum ne olur bilmiyorum sanirim guy ile paralel bir sekilde isler ve bizden de bayramdan sonraki ilk hafta evrak teslimi icin tarihi yayinlarlar.
-
Askerdeyken evrakları nasıl teslim edebilirim?? Süreç nasıl işler bu konuda fikriniz bilginiz var mı???
-
Meslekle ilgili görüşlerinizi bekliyoruz dostlar. Gerçekten daha sonra tercih edecek dostlarımız için oldukça önemli.
-
@antimülakat basladıktan sonra detaylı bi gozlemden sonra uzun uzun yazarımmm bennn
-
@wroclaw bekliyoruz hocam. Israrla söylememin nedeni meslekte en son alımın 2014te yapılması. Ve sizlerin üstadı olacak kişilerin hiç bir platformda aktif olmaması. O yüzden mesleğin bilinmez tarafları çok fazla. Muhtemel alımlarda devam edecek bu nedenle bilgi almayı çok isteriz. Eksik olmayın.
-
Arkadaşlar siyasi parti üyeliği sıkıntı yaratıyor mu bilgisi olan var mı?
-
Sorunuzun cevabı, "Üyesi olunan siyasi partiye"göre değişir...
-
Evrak teslim duyurusu yapılıncaya kadar yapacağımız bir işlem yok değil mi arkadaşlar
-
@antimülakat eyvallah hocam,biz de sureci sizler sayesinde ogrendik cok tesekkur ederim kendi adıma insallah benim de daha fazla katkım olur:=)
-
İleti yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
-
Arkadaslar nacizane bir kac sorum olacak 1.Bizden istenecek belgeler guy'u kazananlardan farkli olarak gib'in sitesinde yayinlanacak di mi?
2.Bayramdan sonraki ilk hafta istenecek belgeleri yayinlarlar mi?
3.Ise baslama sureci tahmini ne kadar surer? Ve ilk olarak bizleri egitime mi alirlar?
Surec ile ilgili bilgisi olanlar cevaplarsa cok yardimci olacaklardir simdiden tesekkur ederim -
@pugxy arayıp sordum gib.gov.tr den yayınlanacakmış
-
@gkhn-gnr tesekkur ederim hocam.
-
@pareto_wilfredo üstad guylar çağrılmaya başlandı. Dguyla ilgili var mı bir gelişme, duyum?
-
Evraklarda istenildi ama ilginç bu başliķ yine ölü
-
İşkur mülakat listesinde olup dguyu kazananlar varsa feragatlerini bekliyoruz. Umarım feragat etmişlerdir. Yeni meslek hayatınızda başarılar, Allah yolunuzu açık etsin:)