2018 dguy kazananlar.
-
@amaneden Teşekkürler, en kısa zamanda umarım. Bu bekleyiş güzel başlangıçlara vesile olur inşallah
-
@amaneden hocam bu bile çok güzel bir haber
-
Bugün ben de kurumu aradım. Görüştüğüm kişi atama yazılarımızın yazıldığını, bakan onayına sunulduğunu, onaylandığında da bize tebliğ edileceğini söyledi. Bir işleminiz kalmadı, son aşamadasınız dedi.
-
Hocam harika haber bu
-
@mhmt09
Arkadaşlar ekim sonu kasım aylarında eğitiminiz olacakmış OECD de yetkili bi Ağızdan söylendi -
@şampiyon O zaman ekim ortası çağrılmalar başlar hocam
-
Bu belirsizlik, uzun bekleyişler ne zaman bitecek acaba?
-
@şampiyon Madem ekim-kasım dönemi düşünülüyor eğitimdeki hoca, oecd duyurusu vs. neden 30 eylül duyurusu yapıldı ben anlamıyorum arkadaşlar zaten uzun zamandır bekliyoruz lütfen duyumu olanlar da kulaktan dolma bilgilerle foruma yazmayın beklenti içine girip tekrar üzülüyoruz
-
@Dguuy hocadan değil daha yetkili ağızdan duyduğum için yazmıştım buraya Amacım hayal kırıklığı felan yaratmak değil yani . İnş tez zamanda iş başı yaparsınız
-
Duyum var mı arkadaşlar?
-
@mhmt09 arkadaşlar feragat eden olacak mı biri duysa sesimi keşke
-
Arkadaşlar merhaba devlet gelir uzman yardımcılığı en son kazanan kişinin puanı kaç ve mesleğin gelir uzman yardımcılığından artısı nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim
-
-
@dguyay teşekkürler
-
@kpsscikız merhabalar hocam.Dogrusu son promosyon daha goreve baslamadi en son alımdan başlayanlardan da buralarda olan yok.Dguy Gelir İdaresi Başkanlığınin merkez kadrosudur ve gorev yeri çakılı olarak Ankaradır.Tabi ileride kariyer imkanı olarak vergi dairesi başkanlıklarına başkan müdür olarak atanilirsa değişebilir.Dguy guya göre merkezde çalıştığı için arka planda ama vergi kanunları vergi ile ilgili diğer düzenlemelerin hazırlanmasında görev alır.Tasradan mevzuatla alakalı gelen sorulari yanıtlar yine Başkanlık personelinin eğitimlerinde Başkanlığın düzenlediği uluslararası seminerlerde görev alır.Vergi incelemesi haricinde (incelemeyi müfettişler yapar) her türlü inceleme ekonomik ve mali analizleri yapar.Ozluk hakları olarak merkez uzmanlık olduğu için 3600 ek göstergeye sahiptir ve maaşı diğer merkez uzmanlarıyla aynı düzeydedir.Ileride Gelir İdaresi Başkanlığı nin daire başkanı grup başkanı müdür kadrolarının dguy lardan geleceği yorumları yapılmaktadır. Guy ise vergi dairelerinde şef gözetiminde görevli olduğu servislerde (vergilendirme,takip,evrak servisi gibi) çalışır.
-
@merkezuzmanı Hocam iş başı tarihi hakkında bilginiz yok mu?
-
@mhmt09 malesef hocam
-
Arkadaşlar kısa bir süre içinde eğitimler başlayacak bu hafta devlet gelir uzman yardımcılarına eğitim verecek üstadlar aranmaya başlandı net bir tarih yok fakat az daha sabredin şimdiden kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
@N-A-G 1 ay içinde eğitimler başlar mi sizce?
-
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var eylül ayında tecilim bitti ve ekimde askeri birliğe sevk olmam gerekiyor ne yapmalıyım lütfen bilen biri yardım etsin