2018 dguy kazananlar.
-
ikametgahı Ankara dışı olup tebligatı uluşan oldu mu ?
-
@mumy07 benim izmir ulaştı bana
-
@atamaonayı bana hala ulaşmadı ne yazıyor peki hocam başlama günü falan?
-
@mumy07 15 gün içinde başlayın diyor
-
Arkadaşlar öncelikle iyi günler,şuan işe başlamış arkadaşların bilgisi varsa çalışma yerleri belli mi,eğitim süremiz ne kadar ve misafirhanede ne kadar süre kalabiliyoruz? bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@Oba66, içinde söyledi: 2018 dguy kazananlar.
Arkadaşlar öncelikle iyi günler,şuan işe başlamış arkadaşların bilgisi varsa çalışma yerleri belli mi,eğitim süremiz ne kadar ve misafirhanede ne kadar süre kalabiliyoruz? bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba hocam calisma yerleri belli degil egitim suremiz sanirim 4 aymis misafirhanede kalma suresi icinde oecd misafirhane resepsiyonunu arayip sorabilirsiniz. Suan icin mulakatta bekledigimiz salonda bekliyoruz. Aksama kadar cay iciyoruz vb. Egitim 4 kasimda baslicakmis calisma yerleri egitim sonunda belli olacakmis. Hayirli olsun.
-
@Pugxy çok teşekkür ederim hocam 15 günlük süre bitince görüşürüz sizede hayırlı olsun
-
@Oba66 ama çalışma yerinin belli olmaması çok kötü olmuş ona göre ev tutacaktım
-
@atamaonayı hocam çok saol @Oba66 ne zaman gideceksin sen ?
-
Valla belki bu hafta giderim ama başlamak için değil sadece bilgi almak için yoksa 15 gün dolduracam ondan sonra başlarım o da 18 inde ilişik kesildi 31 i felan oluyor galiba
-
Arkadaşlar bu eğitim süresi kesin 4 ay mı dikmende ki binaya geldim onlar bilgi sahibi değiliz OECD binamızdaki eğitim müdürlüğüne sor dediler.
-
ALINTI TWET::@Ahmet57798860
DUYURU.......!!!!MERHABA İİBF AİLESİ...
28 Ekim Pazartesi Günü Saat 20.00 da Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için etkinlik düzenlenecektir. Menfaatimiz ortak olduğu için herkesin elini taşın altına koymasıni ve bireysel olarak etkilesime gecilmesini istiyoruz...
-
@mumy07 21 ekimde başladım ben
-
Arkadaşlar hala başlamayan var mı başlayanlar napıyorr acaba..
-
merhaba arkadaşlar .bi arkadaşım risk analiz merkezi gibi bi birimin kurulmak üzere olduğunu ,gelir uzmanlarından bi grubun bi toplantıya çağırıldığını söyledi.acaba bunun dguy alımına felan etkisi olur mu ?
-
@voice hocam dguy alımi bir piyangoydu gećen yil benim fikrim bu yönde.Bir daha yüklü alim olmaz gibi duruyor