SGK Denetmen Yrd (İİBF)
-
Bizde burdan devam edelim bari
-
Arkadaslar ben isletme bilgi yonetimi mezunuyum.Bolumumun yok tarafindan onanmis iibf denkligi var.Mulakata alinmama gibi bir durumum olur mu bu konuda bilgisi olan var mi ?
-
@gmsmustafa olmaz hocam ilanda denklik belgesinin geçerli oldugu yazıyor
-
Hayırlı olsun hepimize. Gelecek güzel günlere gebe olacak aramızdaki bazı arkadaşlara. Sağlıklı ve çok uzamayan bir süreç olur inşallah. Ve mülakata katılmayan ölü başvuru yapan kişi sayısı da minimunda olur umarım.
-
@hayalimsgk denklik yurdisi denkligi olarak geciyor ilanda o yuzden sikinti ettim baya sanirim kurumu aramam gerekecek
-
Burdayım
-
Denklik kabul olmuyo arkadaşım ama nasıl olduysa canları istemiş sigortacılık denklik isterken bi anda p113 puan türüne alınmış .
-
online başvuru olması bir miktar gereksiz insanın "öylesine"başvuru yapmasının önünü açtığını düşünüyorum.
-
@serkan21 hangi zamanda yaşıyorsun artık herşey online
-
@Dick-Advacoat SGK Denetmen Yrd (İİBF) içinde söyledi:
@serkan21 hangi zamanda yaşıyorsun artık herşey online
öyle mi?her şey mi.vay be 80 lerde kalmışım.kurumun önceki alım şekillerine bakarsanız, demek istediğim anlaşılır.
bir ağabey tavsiyesi insanlarla senli benli hitap edilmez, siz diye konuşulur. -
Puanlardan bahsetsek biraz . kaca iner en son kacta umut vardir ?
-
Özledim yeminlen, böyle bırakıp gidiyorsun, insanı tedirgin ediyorsun yapma gözünü seveyim TY forum
-
@Antimülakat Türkiye genelinde internet hatlarında bir sorun var gördüğüm kadarıyla kardeşim. İnşallah buralarda oluruz bir aksilik olmaz .
-
Umutsuz umutsuz bekliyorum nolur bi umut verin @Antimülakat
-
arkadaslar 80.9 la umutsuzum sıralama 2730 puan 2016
-
Hayırlı olsun arkadaşlar hepimize
-
@talihsiz hocam daha öncede bu konuda fikrimi söyledim. 82-83 arasında olacağını düşünüyorum. Bundan daha net tahmini yapmam mümkün değil ama 82 altında olanlar için biraz zor görünüyor.
-
@Antimülakat defalarca sordum biliyorum ama bi umut iste
-
@talihsiz SGK Denetmen Yrd (İİBF) içinde söyledi:
@Antimülakat defalarca sordum biliyorum ama bi umut iste
sgk uzmanlık ve müfettişlik açıklanırsa geçen alımdan yedek yerleştirmeleri de tamamlanırsa baya düşme ihtimali var
-
@ee hadi insallah