SGK Denetmen Yardımcılığı Sormak İstedikleriniz
-
3 yıldır denetmen yardımcısı olarak çalışıyorum. Aklınıza takılan sorulara elimden geldiğince cevap verebilirim
-
@caracas mülakatta referans çok etkili mi ve yüksek puanlı kişinin referans olmadan mesleğe girebilme şansı nedir hocam ?
-
@caracas hocam taşrada mısınız?
- denetim yoğun oluyor mu? mesela ayda kac gun oluyor?
- isterseniz denetime gitmeyebiliyor musunuz?
-
@hayalimsgk referanssız giren bir sürü insan biliyorum kendinize güvenin gerisi nasip kısmet
-
@caletti hepimiz taşradayız
yetki alana kadar refakatinde bulunduğunuz üstadınıza bağlı ama yetki aldıktan sonra size kalmış kendi programınızı kendiniz yapıyorsunuz inisiyatif tamamen sizde -
.................
-
@khun eşinizin kadrosuna/mesleğine bağlı. biraz geç oluyor ama genelde sorun çıkarmıyor Kurum.
rotasyon için son 2 yıldır kalktı-kalkıyor-kalkacak söylentileri devam ediyor ama resmi bir durum yok. Kaldı ki eğer denetim işi yapacağım denetmen olacağım diyorsanız rotasyona razı olmanız gerekir -
..............
-
@khun Allah bağışlasın. Eşiniz doktorsa her ilde kadrosu vardır keza denetmen yardımcılığı da öyle sorun olmaz sanıyorum.
-
...............
-
@khun rica ederim. hakkınızda hayırlısı...
-
@caracas sgk müf ile birleşme olur mu dersiniz. Birleşme olmasa da özlük hakları iyileştirilmesi lazım hele de rotasyon uygulanacaksa.
-
@mariapuder cin olmadan adam çarpmak niyetindesiniz
Bu konu da yıllardır söylentilerden ibaret henüz resmi bir şey yok inşallah olur diye bekliyoruz biz de -
İşin tatmini nasıl ? Mesela guyda uzman olduğun pek anlaşılmaz hani buna benzer. Bir de hiyerarşide yeriniz nasıl odanız var mı falan. Teşekkürler simdiden
-
@arsenlupen ben memnunun taşradaki en yüksek tatminli iş diyebilirim. emsal kadrolara göre daha zevkli hem Kurumda hem sahada daha itibarlı. tavsiyem yaşadığınız şehirdeki Sgk İl/merkez müdürlüğüne gidip fiziki şartları yerinde görmeniz. Bütün meslektaşlarım bu konuda size yardımcı olacaktır.
-
@caracas şuan memur olduğum için özlük hakları kısmı beni daha çok ilgilendiriyor. Unvandan ziyade de maaş kısmı. Başvurup başvurmama noktasında kararsızım o açıdan. Kapağı attıktan sonra kaçmanın yollarını aramaktansa şimdiden ölçmek tartmak daha iyi
-
Iibf siralamasiyla mi gttiniz genel siralama mi @caracas
-
@talihsiz iibf
-
@caracas hocam yazili sinav yapildi mi yoksa direk mulakata mi tabi tutuldunuz?
-
@James-Buchanan Sen misin?