2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@aroma teşekkürler hocam hayırlısı olsun diyelim. Aynı durumu yaşayan başka arkadaş var mı ?
-
@aroma hayırlı olsun şimdiden.
-
Son durum nedir bilgisi olan var mi?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
arkadaslar emnıyetten gelmelerı mulakatın olmlu sonuclanmasına ısaret degıl.. adres teyıtı ıcın gelıyorlarmıs.. butun adayların evlerıne gıdıyorlar..sıze gelmemelerı sızı uzmesın cunku bı sekılde teyıt etmıslerdır sızın adresınızı..
acıklanma takvımı ıle ılgılı fıkrı olan var mı? kurumu arayan oldu mu? -
@okann, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
arkadaslar emnıyetten gelmelerı mulakatın olmlu sonuclanmasına ısaret degıl.. adres teyıtı ıcın gelıyorlarmıs.. butun adayların evlerıne gıdıyorlar..sıze gelmemelerı sızı uzmesın cunku bı sekılde teyıt etmıslerdır sızın adresınızı..
acıklanma takvımı ıle ılgılı fıkrı olan var mı? kurumu arayan oldu mu?Bir onceki alimda eylülde mülakat olmuş nisanda aciklanmiş kazananlar acaba süreç yine aynı mı olur
-
Arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı?
-
@aday135 yok
-
Arkadaslar ben kurumla görüştüm.Sağolsunlar net bilgiler verdiler. Sonucların ekim ayı içersinde açıklanacağı söylendi. Ama çok düşük bir ihtimalle kasım ayına sarkma durumu olabilirmiş. bilginize..
-
@okann çok teşekkürler umarım sgk ya dönmez hemen açıklanır da biz de önümüze bakarız
-
@okann gvs tamamlanmış mı o konu hakkında bişey dediler mi
-
Biraz önce bende aradım başkanlığı. Ne zaman açıklanacağını bilmiyorum dedi, tahmini bir cevap veremez misiniz bu ay veya gelecek ay diye dedim malesef dedi. Güvenlik soruşturmaları henüz bitmedi, bittiği an açıklanır dedi.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Ses seda yok herhalde. En son aradığımda siteyi takip edin demişlerdi. Var mi bilgisi olan?
-
Bir gelişme var mı arkadaşlar?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Haftaiçi olsa arayacaktım ama pazar olunca kaldı. Belki cuma günü arayan felan vardır dedim ama kimsenin haberi yok galiba
-
@cansuu ben geçen hafta aradım güvenlik soruşturmaları devam ediyor bir kısmı geldi dediler başka bir bilgi vermediler ay sonu 60 iş günü dolmuş olacak inşallah açıklanır ay sonuna dek
-
Bu hafta içi bilgi alan var mı?