2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@friedman94 hocam ben kurumu aradım fakat sekreterliğin aktardığı hiç bir numara açmadı. Daha önce bilgi alan arkadaşlardan dahiliye numarasını bilen paylaşırsa sevinirim.
-
0312 595 28 00 numarasını aramıştım santral bağlamıştı, ulaşabilirseniz bir kısım soruşturma geldi cevabı alabilirsiniz eğer kaç kişinin kaldı sorusuna cevap alabilirsek daha aydınlatıcı olabilir farklı bir cvp alma adına
-
@friedman94 ben de 4 defa paylaştığın numarayı ardım fakat sekreterliğin bağladığı telefonları açan olmadı birazdan tekrar ararım.
-
Arkadaşlar az önce kuruma ulaşabildim. Güvenlik soruşturmasının devam ettiğini söylediler. Güvenlik soruşturması biter bitmez sonuçları açıklayacaklarını söylediler bilginize
-
@aday135 bu ay gecti artık kasimda aciklanir ins
-
@indengg inşallah hocam
-
2 Ağustos evrak teslimi için son gündü. Kurban Bayramı'nı 30 Ağustos'u falan çıkartınca kasımın 1'i gibi doluyor 60 iş günü süre. Ama tabii evrak tesliminden hemen sonra başlattılarsa doğru oluyor hesaplamalarım. Umarım kasımın başında açıklanır sonuçlar.
-
Son durum hakkında bilgi alabilen oldu mu acaba..
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Arkadaşlarım, dostlarım,kader ortakların...
Biraz önce yine kurumla görüştüm..
Son derece kibar ve net cevaplar verdiler sağolsunlar.
2 gün sonra da açıklanır 10 gün sonrada açıklanabilir hatta yarın bile açıklanabilir dedi..Sadece size net bir gün verip size karşı mahcup olmak istemiyoruz..Siteyi takıp edin..Güvenlik soruşturmalarını bekliyoruz..Bittiği anda acikliycaz dediler..
Yani her an sisteme dusebilir dediler.. Ayrıca evrak teslimatları için belli gün aralıkları vericez Allah yardımcınız olsun dedi..Allah yardımcımız olsun. -
İleti düzenlenmiştir.
-
Bir sürpriz yapsalar yarın açıklasalar çok tatlı olmaz mi?
-
@clearman kosgebi bu hafta arayan veya duyum alan var mı? Ben bi dahaki hafta aciklanicak diye tahmin ediyorum..
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Wp grubunda yazmış bir arkadaş. Gvs ler bekleniyormuş bu ay içinde açıklanacağı söylenmiş
-
@cansuu inss öyle olur
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Sonuç bekleyenler, kosgeb'i şu an bir işim olsun daha sonra daha iyisine geçerim diye mi bekliyor yoksa kosgeb olursa tamam, burda yola devam mı diyor Meraktan sordum, mülakatlara gelmeyenler de çünkü çok olmuştu
-
@mrtt Benim beklediğim bi kurum. Olursa inşallah kalıcıyım ️ Ama açıklamıyorlar. Bugün aradım kurumu herhangi bir süre öngöremiyorlar maalesef.
-
İleti düzenlenmiştir.