2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
Kosgeb bana mail atmış size de atmış olabilir Bi kontrol edin kimlik taratın demiş
-
Arkadaşlar 2'si mesai bitimine kadar evrak teslimi son öyle değil mi?Yani cuma günü mesai bitimine kadar
Arkadaşlar kesin olarak bilmeyen yazmasın lütfen ve konu acil -
mülakat yaklaşıyor, kosgeb çalışanları ile görüşüp bilgi alan oldu mu arkadaşlar.
Ben bir uzman arkadaş ile görüştüm. Her sene kosgeb kapanacak diye bir söylenti çıkar ama böyle bir şey olmadı dedi. İş sözleşmesi olarak da devamlılık açısından ben bir sıkıntıyla karşılaşan birini duymadım dedi.
Bu konularda ya da başka konularda bilgisi olan var mı?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma aynen
-
Bugün mülakata giren arkadaşlar varsa sorulan soruları ve bölümlerini yazabilirler mi, biz diğer girecekler için
-
Aynen arkadaşlar bekliyoruz. Birbirimizin rakibi değiliz ne de olsa.
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk ben girdim mülakata. Komisyon beş kişiden oluşuyor ve genel olarak rahatlatıcı davranan, gereksiz germeyen insanlardı. Girdikten sonra önce kendimi tanıtmaya yönelik sorular sordular, nasılsın, ailendeki kişiler ne iş yapıyor, başka iş başvurun var mı, şu anki işinden neden ayrılmak istiyorsun, seçtiğin ilde kalıcı olacak mısın gibi. Daha sonra oradaki görevli zarflar getirip bir tane seçmeni istiyor. Zarftaki sorular bölüme göre soruluyor yada bana öyle denk geldi. İki soru vardı. İçinden düşün hazır olunca cevap ver dediler. Daha sonra üstadlar tek tek soru soruyorlar. Konu içinde laf lafı açabiliyor. Genel olarak kaliteli bir mülakattı. Salona çıkmadan aşağıda yapılan tatlı ve çay ikramı da güzel bir jestti
-
@deumaliyecisi İsimden anlaşılacağı gibi maliyecisiniz sanırım. Bölümle alakalı ne sordular peki hocam
-
@F-Hayek hocam forumu takip etmeyen arkadaşlara haksızlık olacağını düşündüğümden affınıza sığınarak paylaşmak istemiyorum çünkü aynı zarflar dönüp duracak muhtemelen.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma bölüm ne hocam sizin.
-
@F-Hayek Watsap grubunda sorular paylaşılıyormuş sanırım o yüzden ben de yazmak istedim. Verginin yansıması nedir ve aşamaları nelerdir? Çifte vergileme nedir? Bütçe hakkı nedir ve kimdedir? Para politikası araçları nelerdir? Kobinin tanımı nedir?
-
@deumaliyecisi kaç dk sürdü
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@İşzizgüçsüz 15 dk
-
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Arkadaşlar Tunceli icin mülakata girecek varmı
-
@deumaliyecisi alakasiz ama kpss a icin ortalama dershane ücreti nedr?