2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
Mülakatların ne zaman olacağına dair bilgisi olan var mı ?
-
@pes-etmeyen-biri KOSGEB in kendisi bile bilmiyordur bence kurumların pek te umurunda değiliz yitip giden zamanımız maddi ve manevi zararımız çöken motivasyonunuz... aahh ulan aahh
-
Kurumu arayan oldu mu
-
@İşzizgüçsüz ben aradım bugün 1 hafta içinde diyor
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma bizi pek düşünmüyor arkadaşlar bir de bir iki hafta içinde dedi en başta biraz ısrar üzerine bir hafta dedi
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Mülakat tarihi belli olmuş
-
-
arkadaşlar, kobi uzman yardımcılığı giriş sınavı başvuru formunda yer alan 8. başlıktaki program kısmına ne yazdınız?
-
@mrtt bitirdiğimiz bölümü kastediyor sanırsam ben Maliye yazdım
-
@motun ben de öyle düşünmüştüm. İşletme yazacaz anlaşılan teşekkür ederim.
-
@mrtt rica ederim
-
Güvenlik soruşturması formu sadece bende mi çıktı aldıktan sonra sayfanın yarısını kaplamış şekilde çıkıyor acaba ?
-
@PatrickJane çok anlamam ama formu mouse ile seçip (fazlası değil) yazdırdım. Sonra da resim yapıştırıp imzaladım ve taradım. Renksiz oluyor ama belli
-
@mrtt siz formun çıktısını aldıktan sonra yazılar tüm sayfayı mı kaplıyordu yoksa belli bir kısmını mı ?
-
@PatrickJane hepsi sığıyor tek sayfaya
-
Benim gibi hala göndermeyenler var mı arkadaşlar
-
Arkadaşlar ben excelden kardeş sayısını sutünunu ekleyemıyorum yanı sütun ekle diyorum ama eklenen sütunda bölümler oluyor. Var mı kardeş sayısı 2 den fazla olup düzenleyebilen bana da yardımcı olsa süper olur .
-
@Te_go_çı Ben gereksiz satırları kardeş satırına çevirdim valla. Velisi ve eş kısmını silip kardeşe göre uyarladım.