2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@blueberry oldu hocam. İkitelliyi yazmıştım kurtardı çok şükür. Sizin oldumu ?
-
@blueberry şimdi baktım 1. Sıradan girmişsiniz çok sevindim gözünüz aydın
-
@mrnobody sağolun hocam. bende sizi tebrik ediyorum.
-
Herkese hayırlı olsun inşallah başvurduğumuz son kadro olur da atanırız
-
@aroma hocam YÖK'ten gelen cevapları bilmeyince tereddüt ediyorum
-
Canım Izmır.. şimdilik sana veda ediyorum
-
Beyler özlük hakları falan nasıldır kosgebin bilen var mı?
-
Hiç beklemiyordum benim puana gelmesini.
-
Arkadaşlar bu meslekle ilgili bilgilere nasıl ulaşabiliriz. Forum'da meslek tanıtım kısımlarında bulamadım. Ayrıca mülakata kalan arkadaşlar nasıl hazırlanmayı düşünüyorlar ?
-
@patrickjane ilk sayfalarda meslekle ilgili açıklamalar yapılmıştı. Hazırlanmak için de kanunlara, yönetmeliklere, kurumun teşkilat yapısına vs. bakılabilir
-
düzenlenmiştir.
-
Adana'ya başvuranlar burda mı ?
-
Artvin burada mı arkadaşlar?
-
Mülakat tarihi ve yeri hakkında bilgisi olan var mı?
-
@patrickjane ilk benim dikkatimi çeken kosgeb ile ilgili olarak "İdari Hizmet Sözleşmeli" istihdam etmesi. Tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa burdan başlayalım
-
97 puanla listeye giren arkadaşa selam ederek hepinize başarılar diliyorum beyler bayanlar. ben listeye giremedim. değişmediyse zarftan 3 soru sorulacak. biraz da kendinizi tanıtacaksınız o kadar, başarılar diliyorum. ayrıca 8 milyon işsizin olduğu ülkede 20 küsürlük alımla gönüllere su serpen siyasilere ve yetkililere teşekkürü bir borç biliyorum. Allah sizden razı olsun, hakkınızı hiç ödeyemeyiz.
-
Arkadaşlar evrak teslimi için asıl listeyi mi bekleyeceğiz ? Şuan için teslim edilcek birşey yok değil mi?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.