Maliye
-
Maliye için kaynak kitabi tavsiye eder misiniz? Üstadi maliye ve 4t arasinda kaldim.
-
@osmanozcan test için maliyenin el kitabi klasik için 4t konu anlatımlı
-
@babayega malitenin el kitabi basit kaçmaz mi?
-
@osmanozcan aksine vergisi hariç ağır bile gelir kpss ye.ben geçen sene murat fasikülden caliştim son 1 hafta 32 ye 8 yaptım.
-
@babayega tamam hocam tesekkur ederim
-
meşhur Pareto kitabının yazarı Özgür Saraç sorubankası.net yayınlarından her maliye ünitesi için 8 ayrı soru bankaları çıkarmış. Sitesinde 84 TL ye satılıyor. Pareto'nun diğer yazarı Anıl Ulaş Girgin de Demaso Maliye diye bir soru bankası çıkarmış 42 TL.
her iki yazar bir araya gelse hepsini tek kitaba toplasalar 50-60 TL ye gelir. para harcamaktan yorulduk vallahi.. yazık günah... biz halen 2015 basımı kitabın ekmeğini yiyoruz o ayrı. kitap yazıp ya da dershanelerde derse girip meşhur olmak varmış...
-
Soru bankası olarak ne önerirsiniz
-
@sssld Maliye'de hep 4T öneresim geliyor. Kaynak ismi olarakta çok uygun içerik olarakta çok uygun.
-
@sssld siz guy olmadınız mı? tekrar mı hazırlanıyorsunuz?
-
ilk başta bence 4t çözülmeli çünkü yelpazesi geniş ancak soruları zor değil.ben bu yıl laffer i çözdüm .zaman kalırsa demaso yu çözmeyi düşünüyorum .
-
Arkadaşlar vergi ve tvs için hangi kaynaklardan memnun kaldınız ?
Güncel tavsiyenize ihtiyacım var -
@gmzankr066 Nurettin Bilici gayet yeterli ben ondan çalışmıştım.
-
nurettın bılıcı ve murat konu analtımı cok cok yeter..
-
Arkadaşlar tvs ve vergide ekim 2018 den sonra bir değişiklik oldu mu acaba ona göre kitap alacağım baskı yılına göre