Milli Kütüphane Yemek sorunu
-
hocam bahçelide bir çok alternatif var her gün yemeğe ücret ödemek can sıkabilir ama başka caresi yok sanırım
-
Asıl bu başlığın adı cumhurbaşkanlığı kütüphanesinde yemek sorunu olmalı, milli kütüphaneye can feda
-
@churcill Orada yemekhane, kafeterya var mı?
-
@onuktekin hiçbir şey yok daha kötüsü çevrede de gidecek bir yer yok
-
@churcill Çantada taşımak yoruyor bir yerden sonra
-
@onuktekin kardeşim yine sahalardasın senin aman şekeroğlan işi olmadı mı:)
-
@LioN Belgeleri göndermem ya da götürmem gerek o hafta çok fena hasta olsum. Hatta koronanın bütün göstergeleri de vardı Öyle oldu o iş
-
@onuktekin şeker lobisi düşünsün o zaman:)
-
@LioN Sorgun fikrine alışmaya başlamıştım tam da. Neyse inşallah aramam bu fırsatı:D
-
@onuktekin, içinde söyledi: Milli Kütüphane Yemek sorunu
@LioN Belgeleri göndermem ya da götürmem gerek o hafta çok fena hasta olsum. Hatta koronanın bütün göstergeleri de vardı Öyle oldu o iş
Koronanın ülkemizde -kayda geçmeyen- ilk vakası olabilirsin Hoşgeldiniz efendim, sahalara dönmüşsünüz
-
@onuktekin Duyduğuma göre guy da yozgat da varmış
-
@plansız Hoş bulduk efenim bence ilk vaka metroda üstüme hatta ağzımın içine hapsuran kişi o anı unutamıyorum
-
@plansız Yozgat, Çorum şakalarını Sorgun olayından sonra bıraktım
-
@onuktekin Allah'ın sopası yok..:) ben de yozgat esprilerine tövbeleyim epeydir
-
@plansız Şu an favorilerim Bozcaada ve Marmara adası Sahibinden ve Hürriyet emlaktan araştırma yapıyorum. Buraların üstüne şaka yapma niyetindeyim
-
@onuktekin Dostum sen direkt emeklilik aşamasına geçmişsin :)) canım Ankara'm a doyulur mu karlı dağlarını, buzlu yollarını özlersin
-Hakkında hayırlısı olsun-🤲 -
@plansız amin inşallah
-
7.caddeye yakını TKİ misafirhanesi öğle yemeği 20 TL eskiden 13-15 arası idi ama zam gelmiş belki öncesinde görüşülürse indirim yaparlar.
Birileri hala bu sorunsalı yaşıyorsa eğer yazayım istedim.
Akşam yemeği demiyorum hiç Öğrencilik tek öğün yemek demektir,ayrıca milli akşam 6 da kapanıyor akşam herkes evine.. -
@erdogan1 hocam gunluk 13 15 arası veremem ben acıkcası. O yuzden evden goturmeyı dusunuyorm dıger secenekler pahalı
-
https:/ /www.hepsiburada.com/sas-hausgerate-3-katli-termos-sefer-tasi-p-HBV00000Q0G43 en temiz çözüm.