Milli Kütüphane Yemek sorunu
-
@erdogan1 evden yemek götürme imkanı olmayanlar dikkate alırlar belki tavsiyemi zira yurtta yaşayan bizler bu şansa sahip değiliz kardeşim.
-
@erdogan1 soru sordum başlık canlandı kimse bana dönmemiş şuan gidiyor musunuz kütüphaneye
-
@tozkok p.tesi başlayacağım ben kardesım
-
@abd94 Allah razı olsun cevaptan öteri hijyeni sağlıyorlar mı diye soracaktım da sizde daha başlamışsınız
-
@tozkok öğrenciler arası mesafe var diye gördüm ben hocam
-
@abd94 tamam hocam sağolasın
-
@tozkok Yanınızda ıslak mendil, kolonya götürün silersiniz masayı. Milli'ye gitmiyorum ama arkadaslarımdan duydum fotolarda gördüm oturma yerlerinde mesafe güzel. İçeride oturunca maskeleri çıkarıyorlar. Klimalar çalışmıyor. Şimdi hava serinledi kötü etkilemez ama pencere açılacaktır. Ona göre giyinmek gerek. Öğlen doluyor diyordu şimdi kpss de geçti belki daha geç doluyordur. Gerçi erken kapanıyor daha geç olsa ne olacak
-
@onuktekin anladım teşekkür ederim
-
Hey gidi hey zamanında açmıştım bu başlığı. O günden bugüne değişen tek şey zaman oldu... Halâ milli kütüphanede çalışmaya devam malesef. Yemek konusunda da bisküviye devam haliyle ona da alıştırdı bizi zaman tüm arkadaşlara selâmetle..
-
zamanında fakir bir öğrenci olarak 1 2 kere gitmiştim ve yiyecek bir şey bulamamıştım. zannedersem bahçelideki hostaya gitmiştim ( tam anımsayamadım, bir kurum sınavı arasında da gitmiştim onunla karıştırmış olabilirim). daha sonra kütüphane problemini daha ucuz bir semtte çalışma salonu bularak çözdüm, ucuza tavuk döner yemekten gıdaklayacaktım nerdeyse, bazen marketten bardak çorba alır onu yapardık beraber gittiğim arkadaşımla ( 2 katlı çalışma salonu binasında mutfak vardı ) karnımızı doyurmaya çalışırdık 1 bardak çorba ile hey gidi. yanına elma yedik mi o öğünü atlatır tekrar kpss çalışmaya devam ederdik
işin özü, bir kütüphanenin bahçelide olması can sıkıcı, insanı tekrar tekrar üzüyor
-
@babanınoglukemal bu hikayenin sonunu merak ettik ama devamı gelmemiş. Şimdi durumlar nasıl? Ekonomi toparladı mı?
-
@Antimülakat çok şükür diyelim artık konut kredisi ile cebelleşiyorum