Milli Kütüphane Yemek sorunu
-
Hocam ulaştırma bakanlığında öğlenleri yiyebilirsiniz toplu olarak 10 lu fiş alınca 10₺ ye yemek çok iyi ama bnce ulaştırmanın arka tarafında çsgb var oranın yemekleri çok daha iyi ama orda toplu fiş olayı yok ve brz daha pahalı ulaştırmaya göre bi ara kültür bakanlığıda veriodu fakat şu an yok bildiğim kadarıyla.
-
Bu pazartesi saat 13.00da bayram dolayısıyla milli kütüphane ayın 7sine kadar kapalı olacak arkadaşlar bilgilerinize
-
@sbky2015 teşekkür ederim hocam,akşam da yararlabiliyor muyuz peki tavsiye edebileceğiniz başka yerler var mıdır?
-
@f-hayek bayramda Ankara'da olup memlekete gitmeyecek dostlar, nerede çalışacaksınız her yer kapalı sanırım
-
@kızıl-elma Hocam pazartesi günü de kızılaydaki adnan ötüken gece 12ye kadar açıkmış ama bayramda 3 gün kapalı. Başka neresi var bilmiyorum
-
@kızıl-elma maalesef hocam bakanlıklardan sadece öğlen yararlanabilirsiniz bnm bildiklerim bu kadar akşam da genellikle bn sandviçle geçiştryorum
-
@kızıl-elma hocam bahçelide 3.caddenin girişinde bi kütüphane var orası bayramda açık oluo ama geçen yıl ilk gün kapalıydı bide erken gtmek lazım tabi hemen doluo adını hatırlayamadım bakıp söyliyim size
-
@kızıl-elma uyanık kütüphane bahçeli die geçiyo hocam
-
@kızıl-elma Hacettepe kütüphanesi açık oluyor. Bi Tane Hacettepe öğrenci kartı bulursanız yurtta, Hacettepe Sıhhiye kütüphanesine rahatça girersiniz. Beytepe'de kampüse girişte kimlik bakıyorlar yakalanırsanız hoş olmaz bu yüzden orayı tavsiye etmiyorum.
-
@kızıl-elma enerji bakanlığı misafirhanesi
Tedaş diye geçiyor olabilir -
Çok teşekkürler arkadaşlar paylaşımlarınız için
-
@onuktekin hocam sıhhiyedeki Hacettepe ümiversitesi kütüphanesi bayramın 3 günü de açık mı peki?
-
@kızıl-elma her zaman 24 saat hocam.
-
Başlığı güncel tutalım arkadaşlar yeni gören arkadaşlarımız varsa paylaşabilirler.
-
Milli kütüphanede çalışacaksanız yemek problemi yaşamazsınız. Hem aşağıda tavuk salatası yiyebilirsiniz. En olmadı bahçeli 7 ayağınız dibinde. Burger ve diğer alternatifler her daim yanı başınızda olacak.
-
@sınavsayar önce aşağıdaki kantin kapandı sonra yerine açılan simitçi dünyası kapandı. Dışarıda da en ucuz burger 12.50 lira, her gün milliye giden biri de hep burger yiyemez hem maddi hem de sağlık açısından. Aslında yemekhane tarzında yerler daha iyi bi tercih
-
@oliviadunham yemekhane derken bakanlıktakini mi kastediyorsunuz?
-
@oliviadunham çok geri kalmışız hocam. Her gün burger olmaz ama en az 2 gün kurtarılabilir. Bir de ayvalık tostu yapan yerler vardı oralarda onlarda diğer tercihler.
-
@kızıl-elma evet hocam. Ben hiç gitmedim tabi burada yazılanlar kadarıyla biliyorum. Mümkün olduğunca evde yaptığım yemekleri götürmeye çalışıyorum yahut sandviç yapıyorum sabahları öğlen ve akşam için.
-
Arkadaşlar şuanda milli kütüphaneyi kullanan var mı ?