Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı
-
@cexay saol hocam inşallah
-
Hukuk kacla kapatir tahmini olan var mi?
-
Daha önceki deneyimlerine dayanarak puanlar hakkında fikir yürütebilecek olan arkadaş var mı? Daha önce bu veya benzeri kuruma başvuran var mı?
-
Hukuk icin kac puanla basvurdunuz arkadaslar ?
-
@siddharta hic tahmin yurutemiyorm . Sizin puaninz kacti ?
-
@Masmvi Hocam kurum mülakat listeleri bikaç kişi oynamakla beraber devamlı aynı olur. Puan türleri değişse de herkesinki değiştiği için çok fark olmuyo. Tecrübelerimden sadece bunu diyebilirim.
En yeni ÇSGB listesine bakarak fikir yürütebilirsiniz. 4 kişi sanırım hukuk kadrosu açıldı. 16 kişi çağırılcak. ÇSGB den yola çıkarak en iyi ihtimal 20.sıra civarındaki arkadaşta liste sonlanır. Yani 94le kapanır diye düşünüyorum hukuk için. Veya sıralama olarak yorum yapsak daha doğru olur 94 demek yerine -
@cexay anladim hocam csgb yi 0.7 yle kacrmistm gerek yok o zaman basvurmaya tesekkr ederim
-
@Masmvi Yine de başvurun hocam öyle demeyin, elektronik nasılsa
-
mülakat listeleri ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı?
-
@vanbismarckth Geçen yıl 10gün sürmüştü en fazla hocam. 2 haftadan uzun sürmez yani eğer kurumda yoğunluk vs yoksa
-
@Masmvi 92 ile basvurdum hukuktan. Cok istiyorum listeye girmeyi. Bakalim artik. Ama umudum yok.
-
Mülakata girmeye hak kazananlar açıklandı arkadaşlar
-
TC Kimlik numarası ile bakıldığı için biz göremiyoruz, mülakata hak kazanan arkadaşlarımız bilgi verirlerse seviniriz.
-
@cexay saol hocam.13 subatta giriyorum sizin nasil ?
-
@Antimülakat hukuktan 96 ile basvurdum.
-
@Ötüken @Antimülakat İstatistikten 96 ile hak kazandım ben de. 14 şubat benim hocam
-
Hak kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım gönlünüzce olur her şey
-
-
@Antimülakat Hocam çok güzel temenni
-
@Antimülakat Amin inşallah hocam çok teşekkür ederiz:)
@Phoenix Çok saolun hocam