Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı
-
doğrudur hocam demekki o kısmı yanlış hatırlıyorum @cexay
-
@sımplypassenger 15 gün içinde açıklanacakmış. Biraz daha bekleyeceğiz maalesef.
-
@okaneem Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı içinde söyledi:
@sımplypassenger 15 gün içinde açıklanacakmış. Biraz daha bekleyeceğiz maalesef.
Hocam nerden aldiniz bu bilgiyi
-
@mechanical726 Hocam orada çalışan bir arkadaşıma sormuştum. Öyle söyledi bana. Onun duyduğu bu tabi. belki daha da kısa sürebilir
-
Arkadaşlar mülakat sonucumuz olumlu olursa nekadar zamanda göreve başlanıyor? Hem burası için hem de genel olarak diğer bakanlıklar için soruyorum.. Ömrümüz hep bir şeyleri bekleyerek geçiyor, kazanırsak bir de onu uzun uzun bekleyecek miyiz acaba:)
-
@hukukcu Kurumdan kuruma değişiyor bir şey denemez bu konu için. Bir sitede uzman yard kazanan arkadaşların aylarca beklediğini okumuştum hala bekliyorlar hatta ... Hangi bakanlıktı hatırlamıyorum.
-
Arkadaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgisi olan var mı? Neden bu kadar uzun sürdü sizce.
-
Bilinçli olarak Tse ilanına başvuru süresinin dolması bekleniyor gibi geldi bana, neden bu kadar uzadı başka açıklaması olamaz.
-
Aciklandi arkadaslar. Hayirli ugurlu olsun herkese... Benim olumlu oldu cok sukur.. Bundan sonraki surec nasil olur acaba?
-
Ben yine yedek olmuşum hukukta. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Silinmiştir
-
Merkez göç ya da il göçü kazanıp bu kurumu da kazananlar var mı arkadaşlar
-
kazanan arkadaşlar, hayırlı uğurlu olur inşallah :clap_tone3:
-
Hukukta 2 kişi mi yedek? Sinav ilaninda 4 asil 2 yedek olacakti diye hatirliyorum. Liste de yok ki kim asil kim yedek bilemiyoruz.
-
Benim de istatistik yedek oldu. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Nasip, bize de sıra gelir belki
-
@siddharta hukukta 4 asil 2 yedek evet
-
liste yayınlamak yerine böyle bi sonuç açıklama sistemi şaibeden başka bişey değildir
-
Kazanan arkadaşlar linke tıklayın..
http://personel.sanayi.gov.tr/duyuru.html?duyuruId=8d7e3205-2cc1-471d-8e96-4eba28c8bbae
-
Hukuktan feragat verdim, yedeklerden cagiririz dediler umarım en kisa zamanda cagirirlar arkadaslar
-
@issizavukat ben yedektim hukukta. aradım da evrak bölümü bize öyle bir dilekçe gelmedi dedi. Kaçıncı yedek olduğumu da söylemiyorlar bakanlık politikası öyleymiş.