2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@dahagencimben haklisiniz tabi. Ama bu surec o kadar uzamayacak. Degerlendirmeye alinacak ilk islerden sgk az sabredelim
-
@paretowilfredo Hocam bir bilgi alabildiniz mi acaba? Kurumda ne oluyor ne bitiyor rica etsem bilgi verebilir misiniz? Yönetmelikte artık anladık ki uyulmayacak, sizce artık ne yapmalıyız?
-
0312 296 60 69 Arkadaşlar bakan Zehra Zümrüt Selçuk'un özel kalem numarası bu.Öğle arasından sonra herkes arasın şansımızı buradan deneyelim.5-10 kişi ararsa en azından bakana bilgi gider.
-
Bennur Karaburun (@BKaraburun) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/BKaraburun?s=09
Bakan danışmanına bol bol tweet atalım. -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Dostlar açıkçası bi açıklama yapmak adına 26'sını görmekten yanayım ben. Süreç devam ediyor dediğimde yanıtı beğenmeyenler oluyor ancak durum şu an için bundan ibaret. Şahsi fikrimi söyleyeyim yine de.
Normal şartlarda süreç şu şekilde işler, komisyon değerlendirmesini yapar ve kendi içerisinde oluşturduğu listeleri önce Başkanlığa gönderir. Başkanlık ise teyit için Bakanlığa yollar. Bu arada istihbari soruşturma süreçleri devam eder. Bakanlık da nihai bir karara varır -ki bunun için soruşturma neticelerini bekler- ve sonuçları Başkanlığa geri yollar. Personel Dairesi en son haberdar olur bu durumlardan ve listeyi açıklar. O nedenle Personel Dairesini şu aşamada sık boğaz etmek anlamsız çünkü en son o telefona bakan memurun haberi olur her şeyden.
Diğer yandan iki seçenek var bence. Birinci seçenek otuz gün kuralına uyulması. Bu durumda soruşturma işi tamamlanmadan süreci tamamlamak durumunda kurum. Yani bir başarı listesi açıklayacak, asil ve yedek adayları belirleyecek. Ancak bu arada soruşturma devam edecek. Bu durumda tercih ve işe başlamalar biraz daha uzun sürebilir. Ama 30 gün kuralına uyulmuş olur.
İkinci seçenek ise Bakanlığın soruşturma bitmeden açıklamaya olur vermemesi seçeneği olabilir. Kaldı ki 9. dönem alımının tıkandığı yer de tam olarak bu oldu. Ben birinci ağızdan Kurum yetkililerinin Bakanlık yetkilileri ile 30 gün kuralı konusunda restleşmiş olduğunu o dönem aktarmıştım bekleyen arkadaşlara. Ancak buna rağmen Bakanlığın dediği oldu ve ne zaman Kuruma döndüyse listeler ancak o zaman sonuç açıklanabildi. Bakanlık süreci tıkamazsa Kurumun 30 gün sonunda en geç süreci noktalayacağını düşünüyorum.
İki seçenekten hangisinin vaki olacağını görmek için beklemekten başka seçenek yok şu an için. O nedenle yorum yapmayı sağlıklı bulmuyorum dostlar henüz. O vakit gelsin, konuşuruz elbet. O hafta 29'una kadar bir limit tanıdım kendimce Kuruma. Hadi hafta arasında son işler halledilsin, 30 Ağustos öncesi açıklansın diye makul ilave 4 gün konuşulabilir. Ancak sonrasına kalırsa başka bir senaryo ortaya çıkar biz de soruşturmaya başlarız zaten.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam
-
İlanın geleceğini söyleyen kişi 'haftaya öğrenelim durumu, buradan paylaşalım' diye bir mesaj yazmış Facebook a
-
Arkadaşlar Cimer’e kendim dahil 6 tane şikayet yazısı oluşturduk. Geri dönüş olursa cevabı bildiririm. Herkes elinden geldiğince yakın çevresine de yazdırsın ki farkındalık oluşturalım.
Bakan hanımın özel kalemini de arayalım. -
Özel kalemi aradım. Bilgimiz yok, sgk'ya sorsanız daha iyi olur dedi. sorduk ellerine listenin ulaşmadığını söylüyorlar dedim. Bakanlıkta imza beklediği söyleniyor dedim. Öyleyse de haberim yok dedi bana.
-
Allah aşkına kimin bilgisi var?
13-14 gün boyunca komisyonlar kurulsun, kompleksler denetmen adaylarından geçilmesin.
Ne hikmetse kimsenin de bilgisi olmasın.Bu bilgisizlik isteksizlik ve ilgisizlik kaynaklı.
Vallahi şaşırıyorum. Hiç mi bir Allah ın kulu et atmaz bunca genci bekletmeyelim demez. -
KPSS puan işi, çalışma işi falan diyen varsa otursun en baştan tekrar düşünsün.
%50+'sı sabır işi. Başka bir şey değil.
-
Nasıl birşeymiş bu kimsenin hicbirseyden haberi yok kimi arasak yok bizde değil bizde değil
-
Sgk yı son aradığımda "kuruldan bize gelmedi, gelince yayınlıcaz. Bakanlığın imzasına gerek yok " dedi.
-
@elifce dostum liste onay için bakanlıga gidiyormuş. iş sgk ya kalsa şimdiye kadar 30 kere açıklardı.
-
@elifce eğer doğru söylüyorsa açıklanması da yakındır
-
@RqzeeT dediğiniz doğru olabilir ben bilmiyorum. Bana öyle dedi
-
Şu bakanlığa gidiyor mu olayında dejavu oldum resmen. 9. Promosyonda da böyle şeyler deniyordu ama kesin bir şey yok. Kimi onaya gerek yok diyor kimi var diyor bunaldık gerçekten.
-
Bakanlık ve kurum olayı birbirine paslıyor resmen. @paretowilfredo üstad durum nedir şu an ? Sen aydınlatabilirsin bizi.
-
@paretowilfredo lütfen bilgi almaya calısın durumdan bizim elimizden bisey gelmiyo
-
O diyor bizde yok diğeri diyor bizde yok.. yılan hikayesine döndü bu mesele