2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
-
@albertcamus hani bebeklerin ağzına maya çalarlarya şuan aynısını yapıyorlar
-
@Hayaller71 Hocam hiç ses olmamasından, yönetmelik ihlaline razı görünmekten iyidir. En azından birileri bizim sorunumuzu dile getiriyor meslekten. Özelliklede Burcu Hanımın meslekte bir ağırlığı var. Bir şekilde bu etkileşimleri sağlamak lazım sürekli.
-
En azından burcu hanım ve başkan süreç ne aşamada öğrenebilir.Belki bir tarih alabilirler açıklanağı zamana dair.
-
@ekstrafiskal hocam siz bi tv programında haber yapılabileceğii söylemiştiniz.gün bugündür.hazır birlik olabilmişken bize düşeni söyleyin haberlerde çıkması da çok etkili olur çünkü
-
Arkadaslar bizde kendi aramizda para toplayim twitter etkinligi yapalim sesimizi duyurmaktan baska caremiz kalmadi
-
@paretowilfredo hocam öncelikle tesekkür ederiz.bunu kpss a grubundada yaysanız bizim söylemlerimiz kar etmiyor bilinen birilerinin öncülüğünde bişeyler yapılabiliyor ancak bunu guy ilanı getirirkende gördük.cok uğraştım bende ancak sesimiz duyuramadım.hazır girişimde bulunulmuşken unutturmayalım.twitter için tag satın alınacaksa falan maddi destek verelim.
-
Her türlü etkinliği yapalım sesimizi duyuralım arkadaşlar ama güvenlik soruşturmasını bekliyolarsa 2 aydan önce açıklanmaz bence eğer beklemiyolarsa bu hafta bu iş biter bu haftada açıklanmazsa süreç tamamen başka yerlere gider
-
Bence sgk 30 günlük süreye uymayı düşünüyordu boş yere yönetmelik çıkarmazlar ama burda işe taş koyan tamamen bakanlık bence bakanlığada sesimizi nasıl duyurucaz bilmiyorum tamamen kayıtsızlar bizlere
-
@kingjames twit ve toplu eylemlerle hocam.bir kere söyleyip çekilirsek kimse bizi tınlamaz defalarca ve büyük bi grup olarak söylememiz lazım.
-
@kingjames yeni üye oldum foruma aldığım duyumu paylaşmak için 2 hafta önce bakanlıktan aldığım duyum güvenlik soruşturmasında olduguna ve toplu sözleşmelere yoğunlaşıldığına yönelikti.en son gecen hafta tekrar aradığımızda güvenlik soruşturması devam ediyor denildi.
-
@abakuss tarih ile ilgili bisey dediler mi
-
Arkadaşlar tekrar söylüyorum,tekrar söylüyorum,tekrar söylüyorum. Açıklanmamasının güvenlik soruşturmasıyla bir alakası yok. Güvenlik soruşturması 25 30 gün sürer maksimum. Kurum kaynaklı yada bakanlık dolayısıyla açıklanmıyordur. Bunun için sürekli bakan hanımı ve kurum başkanını etiketleyerek tweet atmaya devam edelim.
-
evet hocam herkes bi umuda tutunmak istiyor bu yüzden mantıklı gelen ilk şeyte tutunuyor bende güvenlik soruşturması ile alakalı olduğunu düşünmüyorum tek amaç süreci uzatıp yeni alım beklentisini kırmak.
-
@872 bu güvenlik soruşturması da mülakat tarihlerinin açıklanmasından belli bir süre sonra başlar. Yani biz mülakata girmeden önce aslinda sorusturma zaten baslamisti.
-
@guzelgunler ben de sizin gibi düşünüyorum. Önceki alım gibi süreci uzatabilirler ve sonraki alımı da çok ileri bir tarihte yapabilirler. Ama inşallah böyle olmaz tabi.
-
Arşiv araştırması dışında güvenlik soruşturması mülakat sonuçlanıp siz forum doldurmadan yapılamaz. Arşiv araştırması diyorsanız o zaten mülakata girmeden kuruma gitmiştir ya da 30 iş günü içinde kuruma iletilir. Hadi diyelim güvenlik soruşturması vs SGK müfettif ve iş teftişte mi hala soruşturma halinde...
-
Bana söylenen bu şekil ama eğer dediğiniz gibi güvenlik soruşturmasıyla alakası yoksa sürecin ozaman bambaşka birşeyler yapıyorlar nezaman açıklanır dediğimde de hiç belli değil denildi
-
bi 7 aya daha hazır olun denmek istenmiş.biliyoruz uzatackalrınız da en azında bu süreyi kısaltmak için bişeyler yapalım diyoruzz
-
1400 kişi sonuç bekliyor ama bakan hanımın tweetine yazan sayısı bi elin parmaklarını geçmez.Herkes öğretmenlerden dem vuruyor ama bi düşünün 1,5 yıldır sonucu onlar bekliyor olsaydı veya yönetmelige uyulmasaydı neler olurdu, biz birbirimize her konuda her A grubu kadroların yaşadığı sıkıntıda destek olmalıyız. Kurum Başkanına,Bakana veya memurlar net e mesajla dikkat çekmeliyiz.