2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hala yanıyo mu ışıklar acaba
-
@zeyno94 yanan bizim gençliğiz hocam
-
@fact0riel, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Şuan temsiliyiz resmen.
Neden bilmiyorum az önce dinledim
-
@redcrossbjk çok doğru hocamm
-
Hayır yani 1 ayda açıklamayacaktınız o 1 ayı niye koydunuz. Hadi koydunuz açıklamayacaksan de be kardeşim 1400 kişiyi de salak yerine koyup da bekletme
-
8.pro gece 1 de açıklanmış deniyor twitterda
-
@zeyno94 hocam şu an kurumun yapacağı bişey yok
Onlar öyle ummus istenmis ama bakanlık engel oluyor.benim anlamadigim şey şu. :memur neden bilgi veremiyorum diyor.direk liste gelmedi desin bugün beklemeyelim.
Uyarı aldılar sanırsam. . -
@dahagencimben o zaman açıklamıyoruz desinler
-
@Aslan-Reyiz doğru hocam. ümidimi kaybediyorum sonra aklıma o geliyor ya açıklanırsa diyorum .
-
Ben siteyi takip edin e taktım, bugünden hala umutluyum. Ya da oyle olmak istiyorum.
-
Yönetmelikte 30 gün yazıyor arkadaşlar, daha 30 günün dolmasına 1 saat var.
-
Yok mu bir duyum ya? Cidden beklemekten ömrümüz bitti ya.
-
Ben ümidi kestim allah esirgesin de bu işin sonu geçen seneye yada teftişlere benzemese.
-
Guy -dguy sonrası bunu da bekleriz ömrümüz beklemekle geçiyor !
El insaf yaa ev ahalisini de kendimizle harap ettik -
Neyseki henüz umutlar tükenmiş değil sürenin dolmasına 22 dk daha var!
-
Merhaba arkadaşlar bu başlığa pek yazmıyorum konuşuldu ise affola. Otuz günlük süre bayramda tatil olarak geçirilen süreçte durmuş olarak değerlendirilmiş olabilir mi? Böyle bir şey söz konusu ise bu hafta umutları diri tutmakta fayda var. Allah herkesin gönlüne göre versin..
-
@kaimoğlan 30 iş günü deseydi haklı olabilirdin kardeşim ama 30 gün diyor o yüzden durma diye bir şey olamaz kardeşim
-
@kaimoğlan iş günü ibaresi yoktu ki hocam .bi umut bu hafta bekleyelim tabi de
-
Kalan 10 dakikada açıkladı açıkladılar aksi durumda kazansam da kazanmasam da süreyi ihlal ettikleri için dava açacağım
-
@redcrossbjk Açık bir kapı arıyorum kendimce yeni koyulmuş bir kurala riayet edilmeyeceğini düşünmek istemiyorum çünkü..