2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@gizo11 bir kişi, bir kişi
-
@dahagencimben 1 kişi 1 kişi ama yok işte kardeşim. Neden katılmazlar neden destek vermezler anlam veremiyorum. Süreç aleyhine işliyor. Ya gerçekten senin sürekli söylediğin gibi tuzlar kuru kafalar rahat ya da korkuyor. Başka bir anlam veremiyorum bende
-
@redcrossbjk acıklanmadıktan sonra tuzun kuru olsa nolur , miskin bu insanlar
-
@keynes123456 adam taahhütü almıştır kardeşim. Onun için ha 1 gün önce ha 1 gün sonra. Ne farkedecek. Senin benim gibi değil ki. Yaş sorunu yoktur, iş sorunu yoktur. Başka ne olacak
-
@redcrossbjk allaha havele ediyorum ...
-
çok fazla gördüğümüz için 30 gün olmayacağını zaten az çok anlamıştık ama süreç başından beri diyorum ilan geldiğinde de kafamda ki tek tarih 29 ağustos yani perşembe günü açıklanacağı yönünde
-
@Caykovski Neden 29 Ağustos kardeşim. Seni o düşünceye iten şey nedir acaba?
-
@Caykovski hocam tahminler tahminler..
Böyle bi yere varilmiyor.ben de iddia ediyorum ki sessiz kalirsak 7 ay i mumla aricaz. Bu da benim.hissiyatim hadi bakalım. ..artık tahmin yazmak yerine bişeyler yapalım lütfen ... -
Her tahmin gereksiz bi umuda sebep oluyor ve çaresiz hissetmeyene kadar da kimse bize yardımcı olmucak.buna son verin lütfen.
-
@redcrossbjk amaa süreç uzadıkça referansı olanlar da güme gidecek farkına varmalılar varmalıyız
-
Merhabalar Arkadaşlar
9.promosyondan kişilerle konuştum , onların alımında bakan hanim aylar sonra öğrenmiş aciklanmadigini, bilmiyordum demiş , yani bizim de en etkili çözüm yolu olarak bakan hanima ulaşmamiz olur bir ihtimal bakan hanımın siyasi olarak tanıdığı kişileri tanıyan vardır bakan hanima bu durumu izah edebilcek
-
@erciyes38 Hocam nasıl haberim yok diyor. Bir Allah'ın kulu kurumdan ya da başka yerden haber vermemiş mi? Sizce gerçekten öyle bir ihtimal olur mu? Twit atıyor, sosyal medya kullanıyor. Hiç mi görmüyor.
-
@redcrossbjk twit atan sosyal medya kullanan bakanın danışmanlarıdır
-
Mantik çerçevesinde yaklaşın lütfen hersey de inanmayın.
Bu pessimistic lik değil .Realizm. ben 1 ay kuralına uymayacaklarini geçen cumadan bildim. Dosya gelecekte aciklnacak ta.hala şu gün Bu gün bekliyorjm diyenler var.
Gece ışık tan ümit beslettiniz.
Bunun sonu yok her an daha kötü ye gidiyoruz.farkına varın. Teftiş olayina dondurecekler yaa.yoruldum valla.uyanin artık. -
@erciyes38 Siz Bakansınız bende sizin sekreter danışman her neyse oyum. Size bir şey imzalatmam lazım. Masanıza bıraktım gittim, imzaya size getirdim, ağzım dilim de var çok şükür. Hala mı haberi yok?
-
Ya nasil haberi yok. Danışmanı bile kullansa haberi olur. Sorumluluğu böyle üzerinden atıyor, muhakkakiyetle danışmanları iletiyordur ona.
-
Bu yönetmeliğe de uyulmadı ya iyice inancı yitirdiler artık. Açık açık bellidir ki Türkiye de ileriye değil geriye doğru bir gidiş var yazık.
-
Persembeyi bekleyelim derim. Illa ki bir duyum aliriz. Araya bayram girdi onu telafi edecek bir sure kazaniyor olabilirler
-
@johnstuartmill hocam alt tarafı imza sizce 3 gün bekletilecek bişey mi bu.sizce bakanlıkta is yogun da ondan.mi imzalayamadilar.öyleyse önceki mulalat sonuçları. Neden açıklanmadı. ..?
-
Korkunc bi moddayım dünden beri