2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@iktisat2009 bakanlıktan hangi numara işe görüşmemiz fayda sağlar peki?
-
@heycorc404 bakanlik özel kalem artık açmıyor .bilmiyorum dedi en son.diğer numaralar da o numaraya yönlendiriyor. Birseyler yapacaksanız. Cimere mesaj yazın aynı mesajdan çok fazla olması dikkat çeker diye düşünmekteyim. Ya da UMMAKTAYİM.
-
@dahagencimben Kardeşim Cimer zaten yazan mesajı Çalışma Bakanlığına sevk edecektir ve onun cevabının gelmesi hemen 2 günde olmaz. Genelde ortalama 15 20 günde cevap veriyorlar. Ayrıca Bakanlığı kendi kendine şikayet ediyoruz ya da bir açıklama yapmasını istiyoruz. Adam buna cevap bile vermez. Cimer yerine belki Kamu denetçiliği kurumu daha mantıklı duruyor. Hem daha hızlı hemde daha etkili cevap alabiliriz
-
@redcrossbjk evet o aklıma gelmemişti.
Hani bilmiyolarmis (!)ya belki cimer den mesaj geldikçe bilirler diye düşündüm. ..Kamu basdenetciligi daha mantikli duruyor. -
@redcrossbjk aynen beyler zaten 30 günlük süre geçmiş durumda kamu denetçiliği kurumu bişeyler yapabilir belki
-
@dahagencimben Cimer direk kendisi ilgilenmiş olsa tamam ama orada ki memur mesajı okuduktn sonra kategori edip ilgili yere gönderiyor. Bu durumda da bakanlığı kendi kendine şikayete ediyorsun. Ama bir ihlal var ve bu durumda en iyi kurum KDK. Bakanlık ya mesaja geri dönüş yapmaz ya da klasik düz cevabı yazar yollar. buna mantıklı bir açıklama yapmaz. KDK'ya yüklenelim
-
Arkadaşlar aramakla olmuyo gibi kurumda ya da bakanlıkta tanıdığı olan varsa tekrar bir bilgi alma şansı var mı acaba
-
Kdk sayfası açılmıyor
-
@muratttttt Bizi mi takip ediyorlar anlamadım ki
-
Ajan mı var
-
@redcrossbjk ben varım da kim ler var?işte 3 5 kisi yapıp gerisi seyrettiği sadece gelişme takip ettiği icin şimdiye kadar yapılanlardan da hiç sonuç alamadık. .önce buna bi çözüm bulun.ben tartışmak istemiuorum artık kimseeyle.ben 7 ayı mumla arayacagimizi düşünüyorum bu defa.hislerim de kuvvetlidir. .Üzgünüm. ..hisleri bi kenara bırakalım. Ozel kalemin bilmiyorum sgk ile gorusun gibi ifadeleri de durumun vahimiyetini realist bi bicimde gösteriyor bence.
-
@muratttttt ben giriyorum
-
@dahagencimben GUY sayfasında bi zenginmemur vardı. sen o değilsin değil mi kardeşim?
-
@dahagencimben e başvuru sayfasına girilmiyor kardeşim. Girebildiysen hemen yaz gönder
-
@redcrossbjk ilk kez tercihini yap platformunu kullaniyorum
-
@redcrossbjk e devletden girin hocam
-
@dahagencimben bu kadar karamsarlık ve sinir ve stres sana da burada olanlara da zarar kardeşim. Bir tek sen endişeli ve stresli değilsin. Söylemek istediklerini daha yumuşak ve daha güzel bir dil ile yerine getirebilirsin. Herkes önce ki alımlar da olduğu gibi 6 7 ay olmasından korkuyor ve buraya yazan ya da yazmayan başka insanlar da bir şeyler için çabalamaya çalışıyordur. Burada sürekli yazan çizen bir avuç insanız, forum ya da sosyal medya kullanmayıp takip eden burada bir numara vs görünce arama yapmaya çalışan insanlar da olabilir. Ben çoğu zaman buraya giriş yapmadan takip ederdim. Demem o ki herkes stresli ama biraz daha yumuşak ve sakin. Kimse için olmasa bile kendin için kardeşim
-
@redcrossbjk boyle yaklasirsan elbette yumuşak tepki.görürsün daha önce kötü yaklasmisligin da var bana hocam.(He he herseyi sen yapiyosun gibisinden)ben bikaç kişiyi takip ediyorum devam li arayan oldumu yazan oldu mu diyor.kendisi bişey yapmıyor. Benim tepkim bunlaraydi.Kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez bu sebeple anlayış beklemiyorum.bana şahsi bi önerin olacaksa özelden yaz lutfen hocam.burda herkes bende dahil bi mesaj daha gelince acaba sgk ile ilgili.bi gelişme var mı diye bakıyor.
-
Arkadaşlar tanıdığı olan varsa kurum içinden bilgi alabilir mi gerçekten beklemekten bıktım artık bugün ya da yarın açıklanır mı psikolojim bozuldu artık 5 dakikada bir sgk sayfasına giriyorum
-
Kdk ya başvuru yaptım ancak önce kuruma dilekçe ile başvurmak gerekiyor diye bi ibare çıktı yine de basvurdum ben