2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@albertcamus bu durum daha da vahim.ben gene iyi niyetle +1 hafta demsitim.kurum insiyatifinde diyorsunuz o halde bundan zaten bikan kurum İnsiyatif le sgk teftişi de aciklasin?
Ben bakanliktan imzadan cikmadan aciklanacagini sanmıyorum. -
@MTkmn Katılıyorum. Şu an olumsuz konuşmalarla gergin olan ortamı daha fazla germeyelim. Mesai bitimine belki 18.30 19.00 civarına kadar beklemekten başka çaremiz yok. Hala açıklanmama gibi bir durum olursa hepimizin ortak olup bir hal ve çare aramamız lazım fakat şu an olumsuzlukları lütfen bir kenara bırakalım
-
@dahagencimben Teftişle alakali dayanabilecegi mevzuat zemini yok hocam. Bu yuzden aciklayamaz. Ama sgdy icin bu zemin su an var. Isterse aciklar
-
@albertcamus peki hocam insalalh diyelim
Ortam gergin herkes havadan nem kapıyor durum analizi dahi yapılmıyor.
Elbette bende hemen aciklansin istiyorum. Ancak ağızdan çıkan her söz yanlış anlaşılmaya musait.biz susalim zaman konussun -
İlla bir seslenelim diyorsak Sayın Mustafa Apaydın'a bir iki twit atıp bekleyelim mi bugün, bir gelişme var mı diye sorabiliriz.
-
@MTkmn Sn Mustafa Apaydın'a neden atıyoruz kardeşim, SGDY için onunla bir işimiz yok ki. O teftiş kurulu başkanı. Biz Sn Mehmet Selim Bağlı'ya yazalım.
-
@MTkmn mustafa apaydının konuyla alakası yok ki..
-
Kurum başkanı tweet attı yüklenın arkadaslar soralım kendisine..
-
@msbagli
arkadaşlar Sn Selim Bağlı Beye attığı twite yüklenin bilgi alabilecek miyiz görelim -
@albertcamus zaten tek umudumuz bu hocam
-
Arkadaşlar başkanının tweet inin altina yazalım lütfen en azından farkındalık yaratalım
-
Arkadaşlar Mehmet Selim Bağlı twit attı altına yazalım
-
İyi kötü bilgi verdiğini hatırlayan, bundan haberdar olan sadece ben miyim arkadaşlar?
Kurumdan sağa sola sorulan kişilerin çok mu alakası var mülakat sonuçları ile ilgili -
sonuç bekleyen 1400 kişi twit altına yorum 11 tane..
-
@redcrossbjk zaten en büyük sorun hep bu oluyor.:( herkes rahat isinde gücünde keyfen sınava girmis heralde..
-
@paretowilfredo sizin bir bilginiz var mı hocam
-
Arkadaşlar zahmet olacak da burda biri birşey dese çok hassasız diye laf kaldıramayan arkadaşlar ve burada bulunan herkes "lütfen" şu twitter'daki Mehmet Selim Bağlı'nın iletisine bir yorum yazsın.
-
@MTkmn hocam Mustafa APAYDIN'a ben daha önce twitterdan yazmıstım. Bana şöyle dedi gerçekten bilgim yok. İnşallah yönetmeliğe uyulur. Ancak bu tip süreçlerin uzadıgı da bir gerçek yazmıstı. Yani bu konuda bilgi sahibi değil kendisi. Olay tamamen bakanlıkta.
-
Buraya bakmak yerine arada siteye bakan oluyor mu hepimiz buraya güveniyoruz acıklansa kesin haberimiz olur değil mi
-