2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Ben odun kırıyorum tavsiye ederim.Hem işe de yarıyor..
-
Konuyu cimere yazan oldu mu
-
@ekstrafiskal hocam ne varsa sizde var. Yarın ben yazacağım lütfen siz de katılın bikaç arkadaş ta cimer e yazsın ki hiç değilse bakanliktan bi açıklama saglansin
-
Bence öncelikle dua edelim yani Allah yüzümüze baksın. Yoksa etkinlik falan bile yapıyoruz yine kurum istedigi zaman açikliyor.
-
@872 ediyoruz hocam inanin.herkes çok bitkin herkes herseyden nem kapıyor bu insanların psikolojisini gösteriyor aslında .en ufak olumsuz tahmine bile kimsenin gücü kalmamış. İnşallah canimizdan bezdirmezler gene.
-
@dahagencimben haklısınız. inşallah bu hafta bitmeden açıklarlar hocam.
-
Gunaydin arkadaşlar
05325400590 memurlar.netin ws iletişim hattı. Ilan linkini ve 30 gün yazan ibareyi ekran görüntüsü alarak güzel bir şekilde bir de açıklama yaparak yazarsak belki bir haber oluşur.. ben dün yazmıştım ama 1 kişi yazma ile bir şey olmuyor.. elimizi taşın altına koyma zamanı geldi sanırım -
@redcrossbjk günaydın hocam. Yapalim bunu da yapalim.
-
@gizo11 ben az önce tekrar yazdım kardeşim. Bekle bekle nereye kadar öyle değil mi
-
@redcrossbjk Bence mantıklı, neticede yönetmelik çiğneniyor
-
Memurlar. net e şimdi ben de görüntü ile birlikte durumu anlattım. Faydası olur ve sesimizi duyururlar inşallah.
-
Görüntüyü whatsapp grubunda paylasirmisiniz arkadaslar ve numarayi. Herkes yapsın aynı işlemi. Memurlar. net işe yarayabilir.
-
Memurlar.nete sesi duyurup bir haber oluşursa sesimiz daha güçlü çıkabilir. Lütfen duyarlı olalım
-
Cimer ve kamu denetçiliğine de şimdi başvuruda bulundum.
-
Ben de yazdım şimdi memurlar. net'e. Olması gerekeni oldurmak için çabalıyoruz ama başka yolu yok şimdilik. Herkesin destek olması gerekiyor önlerinin açılması için.
-
Bende çalar saat ihbar hattına ve Ezgi Gözeger'e yazdım. Haberlerde dile getirirse ve ilgili kişileri ararlarsa bi hassasiyet oluşabilir. Daha önce öğretmen ve hemşireler için yapmışlardı.
-
Kurumu arayıp ulaşabilen var mı acaba? 2 sefer aradım telefona kimse bakmıyor:-/
-
@redcrossbjk ben aradım sınav kurulunun takdiri bekleyeceğiz dedi
-
yaaa ne takdiri arkadaş insanlıklarını kaybetmişler resmen bunlar nasil insanlar ya 1400 genç işsiz insan burda bekliyor
-
@trmaliyeci hep aynı terane..