2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Pareto da buralarda cok bulunmaya basladigina gore aciklanmasi yakindir
-
@johnstuartmill Beni trollerle aynı kefeye koydun ya aşk olsun dostum şaka ediyorum, açıkçası umutluyum, aldığım enerji pozitif bugün ki konuşmalarımdan. Bu yüzden de mekanın sahibi olarak buralarda olmak, misafiri karşılamak bize düşer :))
-
@bambam Tesekkur ederiz hocam senin kötü niyetin yok ama sıkılıyoruz bunalıyoruz iste bam bam kardes insallah cumaya kadar yada cuma günü bu is biter sonrasi bizi yakar kül eder
-
ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr mail adresine:
Sayın Bakanım,
SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları yönetmelikte belirtilen sürede açıklanmadı.
Yönetmelik hükmü bir taahhüt, devletin verdiği bir sözdür.
Biz gençler hala bekliyoruz. Önümüzü görebilmek için ve kurumun itibarının zedelenmesini engellemek için adım bekliyoruz.Saygılarımızla
-
pdsinav@sgk.gov.tr mail adresine:
Merhaba,
SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları yönetmelikte belirtilen sürede açıklanmadı.
Yönetmelik hükmü bir taahhüt, devletin verdiği bir sözdür.
Biz gençler hala bekliyoruz. Önümüzü görebilmek için ve kurumun itibarının zedelenmesini engellemek için adım bekliyoruz.Saygılarımızla
-
@paretowilfredo mekanin sahibi geri geldi ️
-
bu hafta aciklanmayacak.bosuna umitlenmeyin arkadaslar.kurumda calisan bir arkadastan duydum.
-
@parliament dostum yanlış anlamada kurumda calışanın bilebilecegi bir bilgi degil hatta sgk başkanı bile bilmiyodur. Bakanlık ne zaman listeye onay verirse o zaman acıklanacak.
-
@mrvhuab hocam siz ve bikaç arkadaş için cuma ya kadar cabalayaacgim. Umarım ben yanılır im..umarım. .
-
Maşallah kurumda çalışan arkadaşı, dostu, eşi olan ne çok insan var. Bir biz kalmışız eşsiz dostsuz.. Birisi arkadaştan cuma diyor, diğeri dosttan bekleme diyor eşten duyan Allah Kerim diyor.. Çıldırmaya az kaldi doktorum nerede şarkısını da birisi de benim yerime çalsin da beraber çıldıralım
-
@redcrossbjk dua edelim ya
-
@dahagencimben başka elden bir şey gelmiyor ki kardeşim zaten
-
@paretowilfredo Şuan heyecanı tavan yapmış arkadaşlardan özür dileyerek ve bir an önce açıklanmasını dileyerek birşey sormak istiyorum üstad.En son Denetmenlik ilani 2017 de gelmişti 2 yıl aradan sonra bu yaz geldi. Birdahaki ilan için 2021 mi beklicez
-
@Müşrif biz bu durumdayken uzaktan seyretmeye devam ederseniz 2021 i de mumla ararsınız.
-
@Müşrif Dostum 2017 2019 döneminde arayı bu denli açan 9. Promosyonun tüm alışkanlıkları yıkarak hem açıklanma hem de atanma sürecini aşırı uzun tutması ve sürecin neredeyse 1.5 yıl sürmesi oldu. Bu kez bu kadar uzun süreçler ummuyoruz ama tabi ki devlette şöyle bir şey vardir, bir çizgi bir kere geçilirse her zaman geçilmeye açık hale gelir. Bu nedenle endişeliyiz ama diğer yandan umut da ediyoruz. Mesleğin ihtiyacı aşikar. 3 5 denetmenle iş çevirmeye çalışan iller var. İş yükü korkunç. Neredeyse her yerde en az bir kaç yıl geriden iş geliyor. Tüm bunları beraber düşününce Kurumun makul davranışı hedef 5000 sayısına varana dek alımları seri bir biçimde yapmasıdır. Ama diğer koşullar bu sürati kesti. 2021'e kadar sarkacağını sanmıyor ya da ummuyorum.
-
@paretowilfredo Sağol üstad umarım kısa sürede açıklanır herkes için hayırlısı olsun.
-
@denetcii Arkadaşım nereden biliyorsun seyrettiğimi twetterda yapılan bütün etkinliklere katılıyorum. İlan gelsin diye değil resmen zulüm haline getirdiler tüm süreçleri ve biz tepki vermezsek bu böyle sürücek. İlana gelince umarım biz ilan için etkinlik yaparken de buralarda olursunuz. Zira atanan herkes geçmişe bir sünger çekip üç maymunu oynadığı için bu haldeyiz. 2017 den beri açıklanmayan bir iş teftiş var mesela sorarım ne yaptın mesela bunun için ? Herkes kendine müslüman. Bir kaç kişi kaldık gerçekten birşeyler yapan bizide soğutmayin !
-
Ben bu foruma bilgilendirme olur da benim size faydam sizinde bana bir faydanız dokunur diye girdim ama sürekli kişilerin birbirleriyle tartışmalarına denk geliyorum. Hepimiz aynı yoldayız arkadaşlar yapmayın lütfen birbirimizi kıracak bir durum yok ortada. Öyle veya böyle bu süreci birlikte geçireceğiz. Tabi gerginlikte olacak bu süreçte ama lütfen kalp kırmayalım. Çünkü siz kalp kıracak bir şeyler yazarken emin olun ki karşınızdaki insanda sizinle aynı düşüncede belki düşüncelerini sizin istediğiniz gibi ifade etmemiş olabilir ama bu yinede kimseye birini kıracak şekilde konuşma hakkı vermez. Ayrıca unutulmasın ki burası bir forum. Herkese hayırlı günler. İnşallah bu cumaya kadar açıklanır diye ümit ediyorum.
-
Günaydın .Yine birgün Sgk bekliyoruz
-
GÜNAYDIN. SANKİ DOĞDUĞUMDAN BERİ SGK DAN SONUÇ BEKLİYORUM.