2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@heycorc404 insallah oyle olur. Ama bu sessizlik iyi degil
-
Yaprak kıpırdamıyor cidden
-
bugün varsayımları olanlar da yok onlar da umutlarını yitirmeye başladı sanırsam
-
@redcrossbjk her ne olursa olsun insanları gerçekten çok yoran bi süreç maalesef..
-
@heycorc404 onda bir şüphe yok ne yazık ki kardeşim.. Beklemek çok zor
-
Sorun belli ki bakanlıkta bizim bakanlığı daha çok rahatsız etmemiz gerekiyor
-
@heycorc404 29'unu görmeden sormak anlamsız dostum. Bakalım bu haftanın bitmesini bekleyelim bi.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim ama , ne yalan söyleyim her gün saat 5den sonra daha da bi ümitleniyorum
-
26 sını bekleyelim dedik bekledik sonuç hüsran 29unu bekliyoruz şimdi de . Herkesin varsayımsal konuştuğunu düşünmeye basladim artık
-
@paretowilfredo dm ye bakar misiniz
-
@isimsizler benim umudum da her geçen dakika gittikçe daha çok azalıyor. Kurum ihtiyaç var süreç uzamayacak diyor, biz topu bakanlığa atmışız pas vermesini bekliyoruz, bakanlık SGK ile görüşün diyor. top bir o kalede bir bu kalede ama kimse mesuliyet alıp açıklayalım demiyor. O onu bekliyor bu bunu bekliyor, biz adaylar da yanan ve geçen gençliğimizi bekliyoruz. Yaşlar fizana ömürler zamana yenik düşüyor.. @heycorc404 sana yazacaktım yanlışlıkla arkadaşa cevap vermişim. özür dilerim kardeşim
-
Hakem heyeti hükümetin teklifini onayladı. O iş de en azından şimdilik bitti, üstüne ne olur bilemem.
Şimdi ne ile oyalayacağız kendimizi. -
@MTkmn en geç cuma günü açıklanacakmış. Bugün yetkili kişi söyledi.
-
@muhammedc kardeş cuma günü resmi tatil değil mi
-
@muhammedc, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Ankarada sgk da tanıdık dediki bayramdan sonraki hafta açıklanacak ve senin işin de kesin oldu için rahat olsun dedi
Güle güle @bence
-
@muhammedc senin burda amacın ne onu çözemedik bi aciklatamadin o tanıdığa bi bayramdan sonra bi bu hafta şimdi de en son cuma mi o tanıdığa benden selam söyle
-
Yönetmeliğe uyulmadı resmi tatile de uyulmaz cuma bu iş biter
-
@Aslan-Reyiz inşallah
-
@Aslan-Reyiz yoksa bir duyum mu
-
@Aslan-Reyiz Aslan bilgi mi aldın içeriden itiraf et kardeş