2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
İleti kaldırılmıştır.
-
kanunlardaki geçici madde, ek maddelere bakmalımıyız sizce?
-
@morand ek maddelerin okunmasi iyi olur diye yazmisti pareto dostumuz gecici maddeleri es geçtim bende
-
2013'te girilen 3. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı mülakatımın üzerinden 6 yıl 7 promosyon geçti. Kurumsal anlamda sana kızgın olsam da İİBF adına en baba alımları sen yaptın. Bizde yerin ayrı bilesin SGK.
-
İleti yayın politikamız gereği kaldırılmıştır.
-
İleti yayın politikamız gereği kaldırılmıştır!
-
Arkadaşlar yayın politikamız gereği whatsapp grubu talebi ve paylaşımı yasaktır. Yayın politikamız ve kurallarımızı okumak için;
Yakında bu konuda ısrar eden arkadaşlar için malesef uzaklaştırma uygulayacağız. Henüz bu kuralı hayata geçirmedik ama @paretowilfredo nun hazırlayacağı yönerge ile birlikte bu konudaki tedbirlerimiz oldukça net olacak.
Saygılar. iyi forumlar.
-
aynen abi şu whatsapp grub olayı kadar saçma birşey şu forumda yok. herkes ne biliyor, ne gerekiyor foruma yazsın bilgi hazinesi işte gelecek dönemler için. burada takıl wp grubu ne..
-
@aroma ben ek maddeleride es gececem. yoksa mümkün değil yetişmez
-
Arkadaslar Mithatpasa da kalınacak uygun yer var mıdır?
-
Arkadaşlar bu iktisadi analiz dersi tam olarak hangi konular bilgisi olan var mı?? İktisat okulları falan mı çalışsam diye düşündüm ama öncelikle sormak istedim zaten vakit kısıtlı
-
@bsr, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar bu iktisadi analiz dersi tam olarak hangi konular bilgisi olan var mı?? İktisat okulları falan mı çalışsam diye düşündüm ama öncelikle sormak istedim zaten vakit kısıtlı
Pardon yanlış söylemişim iktisat politikası olacaktı o
-
Arkadaşlar Adem kılıç 'ın hukuk sorularını taradım kaynak yeterli gözüküyor Tüyo'daki hukuk sorularına bakma fırsatım olmayacak muhtemelen..mutlaka şunlara da bak dediginiz biseyler var mı yoksa hic bulaşma gerek yok mu dersiniz? 2 kaynağı bitirme fırsatı olan arkadaşlara özellikle bu sorum
-
@aroma gürkent otel var. Mithatpaşa SGK nın tam karşısında. 5 dk yürüme mesafesinde hekimevi var. Kızılay’ın tam göbeği. Çeşit çok
-
bu 4a 4b 4c nedir kimleri kapsar senin baban hangisidir felan soru soracaklar şimdi. nette ben tam işe yarayacak birşey bulamadım bununla ilgili. not vs varsa paylaşabilirmisiniz rakiplerim
-
@morand 5510 da var hocam kacinci madde tam hatirlamiyorum bide 657 de 4a 4b 4c 4d diye bi ayrim var 5510 ve 657 ye gore yorum yapabiliyosun 657 sadece memur olanlari kapsiyor mesela kadrolu ögretmen 657 ye göre 4a li olurken 5510 a göre 4c kapsaminda sigortali olarak degerlendiriliyor
-
arkadaşlar çok sorulmuş sgk denetmeni ne iş yapar sorusuna ne cevap verebiliriz kısaca
-
Mülakatı ders çalışınca geçeceğini sanan arkadaşların iyiniyetinden ver allahım
-
@meriv 5510 sayili sgk kanununun 59.maddesinden aldigi yetkiye dayanarak
-Kayitdisi istihdamla mücadele
-Muvaazali bosanma
-Sahte isyeri ve sahte sigortalilik
-Gelir tespitleri
-İş kazalari
gibi konularin ve durumlarin denetimini gerceklestirmek sgk denetmenleri ve sgk denetmen yardimcilarinin görevleri kapsamindadir.
tarzinda cevaplabilir hocam -
@merasim34 Biz elimizden geleni yapalim hocam takdir komisyonun ve Allahindir