2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar kanunlardaki geçici maddelere çalışmaya gerek var mıdır sizce?
-
@derya-senol ek maddeleri çalışın demişti adem hoca .
-
@aslan-reyiz Anladım hocam cevabınız için çok teşekkürler.
-
Gerçekten kısa bir zaman var ve uzun zamandır doğru düzgün dersin yüzüne de bakmadık. Hayırlısı bakalım artık ne yapabilirsek kar,9.promosyondan sonra burada da yerimizi alalım.
-
Mülakat günü son sıralarda olan birisi için istanbuldan sabah 6 daki yht seferi çok mu maceraperest olur:)
-
@beveridge-eğrisi hocam sizi yaniltmak istemem ama bence bir sorun olmaz yinede siz 1 gun onceden gelmeye bakin derim
-
Arkadaşlar bu 5510 s kanunun en güncel hali hangisi link atabilecek var mi ? Bi de başka bi kanuna gerek var mi sizce mevzuat kısmı fazla karışık geldi bana
-
@gly hocam nelere çalışabileceğiniz hakkında şu yazıyı okuyabilirsiniz, oldukça net ifade edilmiştir,
SGK Mülakat çalışması
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/sgk-denetmen-yardimciligi-sinavi-nasil-sinav-konulari-nelerdir-h7394.htmlen güncel mevzuata mevzuat . gov. tr'den ulaşabilirsiniz.
-
@mk-ank çok teşekkürler hocam
-
Sevgili dostlar ne yazikki 1400 kişiden 1050 kişi elenecek bu yüzden sadece buraya odaklanmayın
DUYURU BU AKŞAM 19:30 'DA "#AlbayraktanİİBFyeKadroTalebi" tagi ile kendi çabamızla sponsorsuz twitterda olacağız. Dün ki güzel mücadelenin ardından bu gün 1. sırada olmak için duyuralım lütfen!!
-
Arkadaşlar GSS borcu mulakatta olumsuz bir durum yaratır mı?
-
@condorcet hiç etkilemez
-
@brzezinski eyvallah hocam
-
5510 nasıl okunacak yaa !!Gözlerim Ahh gözlerim
-
@aroma, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
5510 nasıl okunacak yaa !!Gözlerim Ahh gözlerim
Keşke okumak yetse. Bunu nasıl öğreneceğiz insanın okuyası gelmiyor gerçekten.
-
@yorgunisletmeci bi bilsem hocam ! @paretowilfredo belirttiklerine baksam kafî diyorum. Ama kanununu bugün aldım zor bitecek bugün gidişle
-
@aroma yıllar yıllar önce bir iş müfettişliği sınavı vardı hatırlayanlar bilir ;hala mülakat sonucu bekleniyor o zaman bu kanunu okumak zul gelmişti bana gerçekten uzun ve anlaması pek kolay değil.Fakat denetmenlik mesleği için çok önemli kanun İNŞALLAH kazanır da meslek mensubu olursak; derinlemesine öğrenmemiz gerekir diye düşünüyorum.
-
@vincent-gournay bi kazansak neler öğrenmeye varız da Şu an cidden eziyet kanun okunmuyor
-
@aroma kesinlikle öyle
-
SGK ile ilgili geçmiş yıllarda çıkan mülakat sorularının yer aldığı forum başlıkları ve site içi linkler bulunmaktadır arkadaşlar. Muhakkak göz atın. Aynı komisyonlar aynı kitapçıklardan soru sorup geçiyor. Muhakkak denk geldiğiniz sorular olacaktır.