2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@olursaolur evet sizin gibi düşündüğum de oluyor, bir şekilde hızlanır kalırım ortada diye ama yine son kişiyim hocam bı iki saat geç gidersem bile psikolojik olarak belki daha iyi olurum
-
Listeye göre alınacaksa günün ilk ismi benim bu bir avantaj mı dezavantaj mı olacak bilinmez
-
@falanfilan aynen hocam oyle de olur
-
@0626 avantaj hocam bekledikce sitres artar
-
@falanfilan Mülakatı kantinde ya da dışarıda beklemek kişiye göre değişir. Komisyona kokmasın diye sigara içmeyen de vardı öğleden sonra sıra geleceği için geç gelen de vardı. Bana kalırsa geç de olsa gidin, öğleden sonraya kesin kalır demeyin çünkü garantisi yok bazı komisyonlar 40'ar kişi alırlarken öğlene kadar bitiriyordu.
-
@jimbombom tamam hocam teşekkür ederim belki bir iki saat geç giderim o da önceki günler komisyonun hakkında bilgi alirsam
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz için hayırlısı olsun ben de mülakattayım ancak özel sebeplerle uzun süre çalışmadım bana faydalı olacak bir kaynak önerirmisiniz.
-
Arkadaşlar merhaba. Sgk mülakatına gireceğim gün askerde olacağım için süreci takip edemeyeceğim . Mülakata girmeden önce giriş belgesi filan olacak mı . Ya da saat kaçta gireceğimiz açıklanacak mı. Açıklanan listede sadece gün ve yer yazıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
-
@forzads kimlik yeterli hocam herhangi bir belge istenmiyor. Bildigim kadarıyla sabah 9da orada olunacak sıra numarasına göre alınacak
-
@forzads hocam 5 erli gruplar halinde çağırılıyorsunuz.Komisyona göre değişiyor.Geçen sene ben ortalardaydım sonlara doğru da diyebilirim.Bana öğleden sonraya kalırsın diyen çok oldu ama gittiğim gün 1. komisyon saat 11 gibi mülakatı bitirmişken 2.komisyon daha 15 kişi almıştı.Diyeceğim o ki ilk başta da olsanız sonda da olsanız saat 9 da orada olunuz.
-
A kadro çeko kitabı kanunlar için iş görür mü kullanan var mı acaba ? Yoksa kanunu çıkartmam gerekiyor
-
Suriyelilerden ilaç katkı payı,reçete katkı payı,muayene katkı payı alınıyor mu ? Arkadaslar bunu bir araştırın mülakatta boyle bir soruyla karşılaşabiliriz.
-
@olursaolur Suriyeliler sigortalı olarak çalıştırılabilir mi? Güzel soru olur
-
@aroma sınava çalışırken ben a kadro kullanmıştım ortalama denilebilir . Geçen yıl baskısı elimde . Sanırım en günceli için kanunun kendisinden faydalanmak daha yararlı olucaktır
-
@yabgu kurum mevzuatı değişti diye biliyorum kanunda güncelleme oldu mu ki !
-
@aroma hocam 2018 de arabuluculuk geldi. ondan sonra bir degisikik olmadi diye biliyorum is kanununda.
-
İleti kaldırılmıştır.
Forum Kuralları;
-
@gaye henüz kanuna bakamadım ve farklılık yoksa kanunü cikartmamayim doye düşündüm hocam
-
Arkadaşlar mülakata nasıl ve hangi kaynaklardan hazırlanıyorsunuz ?
-
Arkadaşlar yeterli düzeyde iş ve sosyal güvenlik hukuku notu olan var mı acaba?
Güncel olmayan Bi kitabım var ve çok uzun yetişmez diye düşünüyorum
Yardımcı olursanız çok sevinirim