2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@emr aynen hocam listeye baktim simdi
-
Merhaba arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
9.promosyon da girmistim mülakata.İsletme bölüm mezunuyum.Ancak bana ne bölüm ile ilgili ne de SGK ile ilgili gerek kurum içi teşkilatlanma ile gerekse de kanunları ile ilgili hiçbir soru gelmedi.
Anayasa mahkemesinin norm denetimi nedir ?
Avrupa birliğine katılan son ülke ?
Saf enflasyon nedir ?
Hatirlayabildiklerim bunlar açıkçası hep alandan sorulmuştu -
@rqzeet ankara çok zor hocam açılmıyor. Tayinle eş durumuyla doluyor kadro maalesef.
-
Keşke puanlar yayımlansaydı hangi puan aralığında yığılma var görebilirdik
-
Ahali hayırlı uğurlu olsun cümleten başarılar.
-
Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama kuruma herhangi bi evrak gönderilcek mi mülakata öncesi ilanı okudum böyle bi ibare yok ama arkadaslr sorunca kafama takıldı! !!
-
@aroma hocam bu sene böyle bir şeye yer verilmemiş mülakat günü kimlik götürmemiz yeterliymis yine de içinize sinmezse başvuru formunuzun çıktısını alın yanınızda bulunsun ..
-
Bir önceki mülakatta komisyonlar günlük 40 kişi alıyordu sanırım. En azından İstatistik için öyleydi. Bu kez 60 kişi alacaklar. Bu durum mülakat süresini kısaltabilir.
-
@acctuerrx 5 dk sürmüş dediler daha ne kadar kısa sürecek merak ediyorum bir de günün en son kisilerindenim yine sabah gelip beklicem .(
-
@falanfilan tahmini olarak 4-5 soru sorarlar. Komisyonun o günkü soru seçeneklerine göre gelir. Komisyonda genelde her kişi 1'er soru soruyor toplamda 5 kişi var.
-
@rqzeet açılması imkansız gibi bir şey. 9. Promosyonda Ankara'ya kadro açılmamış olmasına eş durumuyla 20-25 arası denetmen yardımcısı gitti.
-
Arkadaşlar sınav günü sıramız neye göre belirleniyor ? Yayınlanan listeden mi anlıyoruz sıramızı ?
-
Bu siralama isini ben de merak ediyorum.
-
Adamlar listeyi sıralamışlar o liste değişmez. Aynı gün içinde kaçıncıysanız ona göre girersiniz mülakata.
-
Arkadaşlarım merhaba, bir konuyu danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum. 18 - 19 Temmuz gibi son günlerde mülakata girecek olmak bir dezavantaj mıdır? Yani son günlere kalanlar için, arta kalan kontenjanın azalacak olması gibi bir durum olabilir mi? Yoksa her gün için ayrı ayrı alınacak kişi sayısı eşit şekilde dağıtılmış mıdır?
-
@vuslat_ Guy da sabah ilk 6 kişide elenen tek kişi benim dostum. Sabah girmişsin sonlara doğru gitmişsin ilk gün son gün hiçbiri önemli değil.
-
@pareto_wilfredo üstat diyelim bu 4447 ile 4857 sayılı kanunlar halledilir sıkıntı yok da 5510 sayılı kanunla ilgili nasıl bir çalışma öngörürsün ?
-
sgk güncel oranlarına nasıl ulaşabilirim arkadaşlar elinde olan veya kurum sitesinden link verebilecek olan var mı aktif/pasif oranı vs ile ilgili
-
@jimbombom hocam daha önce girdiniz sanırım bu sene değişiklik olmadığı takdirde mülakatlar listeye göre 60 kişi için konuşursak en sonlarda olan adayın öğleden sonra istenen yerde olması sorun olur mu? Kötü intiba oluşur mu? Guy dguyda sorun olmuyordu ve malesef ikisinde de akşam 6ya kadar bekledim. Bu sefer öğleden sonra gideyim diyorum
-
@falanfilan hocam sen işini sağlama al isi olup da başvuran bir sürü gelmeyen insan olur diye düşünüyorum gelirsin öğle molası çıkar bir nefes alır tekrar dönersin.biliyorum o salonda o stresi yasamak hayli zor ama mecburen özveri göstermemiz gerekiyor