2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
haber sitelerinde görmeye başladığımız "bir belediye veya üniversite daha mülakatta tam puan vererek adaylara haksızlık yapmadı" tarzı manşetleri acaba sgk denetmenliğinde de görebilir miyiz???
-
@antimülakat hocam ben bulamadım ama var mı elinizde
-
Benim bu promosyon süreciyle ilgili merak ettiğim konulardan biri de kurumun mülakat sonuçlandırma ile ilgili çıkardığı yönetmeliğe ne kadar uyabileceği ;efsane 9.pro umarım hep efsane kalır
-
-
-
@vincent-gournay bu da 9. Promosyon mülakat soruları buradan başla sayfalardan devam et. https://forum.tercihiniyap.net/topic/735/9-promosyon-sosyal-güvenlik-denetmen-yardımcılığı-i̇lanı-400-kişi/2611?page=131
-
Arkadaşlar nasıl gidiyor,ne durumdasınız? Not çıkararak çalışıyorum aşırı yoruyor not çıkarmasam istediğim verimi alamıyorum sizde nasıl durumlar ?
-
@olursaolur gayet iyi bizde durumlar
-
@olursaolur bi sağdan bi soldan notlarımı okuyup kendi kendime mülakat yapıyorum mülakattan sonra soluğu hastanede alıcam sanırım
-
@kgms Allah korusun bundan yaklaşık 20 gün sonra bu cilenin biteceğini umut ederek çalışmaya devam edelim
-
@yasaklı 10 aylık sessizliği bozdun tebrik ediyorum
-
@olursaolur evet haklısınız bizi ayakta tutan şeylerden bir tanesi de bu iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum her şey gönlünüzce olsun
-
@olursaolur hımm beni takip ettiğini bilmek hoşuma gitti dostum teşekkürler...
-
1400 kişinin kaçı hali hazırda memurdur sizce?
-
Valla mülakatta bilip bilememenin çok önemli olmadığını doğum tarihimden daha iyi biliyorum ama yinede çalışmaya çalışıyorum işte . Olmadı kpss var diyorum ona hazırlık oluyor
-
@keremtun en az 500 ü
-
@agustcomte aynen bende.. Soru bilmenin önemli olduğunu düşünmüyorum bende sizin gibi
-
@kgms amin hepimiz icin hayırlısı olsun inşallah kolaylıklar diliyorum..
-
@olursaolur konularin asla ve asla yetismeyeceginin yarattigi panik duygusunun yerini, her sey kismet nasip duygusu aldi hocam bende. her seyi eksiksiz bilmenin mumkun olamayacigini anladim. not tutmak ve bir seyi 100 kere sesli tekrar etmek cok yavaslatti beni. okuyup gecemiyorum yani katiyen icime sinmiyor.
-
@gaye ayni durumlar hocam.. beni özellikle mülakat calisma kitabı yıprattı.alan kitabi gibi degil cümleleri her iki yerden calisip guzel cümleler çıkarıp not alıp ilerlemeye calisiyorum ama gerçekten o kadar az yol ilerliyorum ki..artık ne kadar olursa mülakat gününe kadar..kpss çalışmayı bile bıraktım yetişmeyecek diye Allah darda,zorda bırakmasın tüm emek verenleri..