2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@furkenn kitap okuyun.
-
@felix-felicis süreç cok uzayınca atananlar oldu o süreçte bence baslangıçta herhangi bir kurumda olmayabilirler ve liste bakanlığa gönderildiğinden artık üzerinde değişiklik yapılamamıs olabilir feragat verilse bile. Ki 50 kişilik kadroyu bu yüzden doldurdular belki de gelmeyecek olanları tahmin ettiklerinden.
-
Cuma gunu acinlandiysa bizim ki de cuma mi olur acaba
-
Beyler yeni gördüm biliyorsunuzda memurlar net haber yapmış açıklanıcağına dair bir bilgi almadıktan sonra özel olarak direk haber yapmazdı bence haftasonu açıklanır mı acaba
Paretonolsaydı belki bir haber alırdı kurumdan -
Aylin Ates
@Aylinatees
·
1 sa
@mustafaapaydin5
adlı kişiye yanıt olarak
Darısı bize inşallah başkanım dört gözle bekliyoruz
Mustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
·
2d
İnşallah. -
Senem
@senemiissss
·
1 sa
@mustafaapaydin5
adlı kişiye yanıt olarak
Sayın başkanım sgk denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarını bizde bekliyoruz #sgkdntyardacıklansın
Mustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
·
4d
Her şeyin bir zamanı vardır. Meyve bile zamanından önce olgunlaşmaz. Sizlere düşen o zamanı beklemek. Sabredebilmek önemli bir meziyettir. -
@kingjames bende sana katılıyorum dostum sadece denetmenlik haberi yapılması şaşırtıcı
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Senem
@senemiissss
·
1 sa
@mustafaapaydin5
adlı kişiye yanıt olarak
Sayın başkanım sgk denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarını bizde bekliyoruz #sgkdntyardacıklansın
Mustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
·
4d
Her şeyin bir zamanı vardır. Meyve bile zamanından önce olgunlaşmaz. Sizlere düşen o zamanı beklemek. Sabredebilmek önemli bir meziyettir.İyi ya da kötü twitter etkili bir yol olabiliyor .. süreç uzadıkça tabiki inanç azalıyor . Ama hale taze bir kan iken etkinlik yapıp bu farkındalığı en kısa sürede lehimize çevirmeliyiz . Müfettişliklerde kişi sayısı az olunca kabullenmişlik az çok hakimdi . Ama biz daha güçlü olabiliriz. Pazartesiye yine güvenmeyelim . Bastırmaya devam edelim aynı tah aynı saatlerde .
-
Gündüz saat 1 de
#SgkDntYardAçıklansın
@RTErdogan
@fuatoktay
@ZehraZumrutS
@aysekardass
@Ahmet_Erdem60
@msbagli
@cceylan58
@mustafaapaydin5
@sivasalic
@YakupSungu12
@sgdenetmenleri -
@Aslan-Reyiz meyveye 30 günde olgunlaşır diye niye madde koyuyorsunuz diyemedik tabi:)
-
@denetcii biraz daha sabredelim en iyisi
-
@Aslan-Reyiz Allah hepimiz için hayırlısını versin.
-
Arkadaşlar kurum arandığında ay sonu açıklancak diye söyledikleri iş teftiş olmasın
-
@simer93 Önce ki gönderilere bak kardeşim sgk onayını aldık kalemden
-
Mustafa Apaydın mülakatların geç açıklanma sebebini şöyle açıklamış: “ Sürenin önemli bir bölümü, arşiv araştırması ve güvenlik soruşturmalarının sonuçlanmasını beklemekle geçti. Bizim ne kadar haklı sebeplerimiz olsa da haklı olan sizlersiniz. Beklemek tabii ki zor. Vesselam.” Listeler açıklanmadan gvs yapılıyorsa neden atananlar tekrar soruşturma bekliyor? Ayrıca atama olmadan soruşturma yapıldığını da öğrenmiş bulunuyoruz sanırım.
-
@felix-felicis demek ki güvenlik soruşturması kazandıktan sonra yapılır tezi çürüyor artik kurumlar önden yapiyor ki ilerde dava olayı falan çıkmasın
-
@felix-felicis Mustafa Apaydın Bakan olacak adam valla
-
@olursaolur Öyle görünüyor.. peki bu yasal mı?
-
@felix-felicis yasal mı değil mi bilmiyorum hocam ama bana makul geliyor sonucta başvuran her aday güvenlik soruşturmasına elbet bir gün tabi tutulacağını biliyor.Kurum listede belirlediği o 400 kişiyi şimdiden gvs den geçirip ilerde listeye ekle çıkar yapmakla uğraşmak istemiyor olabilir
-
@olursaolur tamam da yanlışım varsa siz ya da diğer üyeler düzeltsinler lütfen, 1400 adayı sorgulatmak var bir de örneğin alınacak 200 adayı. Yani kazananları sorgulatmaktansa mülakata girenleri sorgulatmak ne kadar doğru? O zaman tüm mülakatlar uzayacak. Ya da ben mi yanlış anladım pardon?