2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@RagnarNurkse ne dedik şimdi anlamadım
-
Yarın 15.00’deki etkinliği unutmayalım arkadaşlar, Twitter ve Facebook’ta mümkün olduğunca yayalım, yine bakanlığı da arayabiliriz bir yandan Eylül ayında açıklanmasına ilişkin bilgiyi kuvvetlendirebilmek açısından. Herkese hayırlı Pazarlar
-
@tuntirikos, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Yarın 15.00’deki etkinliği unutmayalım arkadaşlar, Twitter ve Facebook’ta mümkün olduğunca yayalım, yine bakanlığı da arayabiliriz bir yandan Eylül ayında açıklanmasına ilişkin bilgiyi kuvvetlendirebilmek açısından. Herkese hayırlı Pazarlar
Önemli arkadaşlar yayalım.
-
Herkes susanlara bişiler diyor evet susuyorum çünkü herhangi bir duyumum yok kaynağım yok ve gereksiz tartışmalar veya komplo teorileriyle başlığı meşgul de etmek istemiyorum. Twitter etkinliği mi paylaşılcak beğeniyorum ve etkinliğe katılıyorum Pareto üstad benim ve konuyla alakası olan herkes için bir duyum mu almış onu bulup okumaya çalışıyorum ama sizin gereksiz tartışmalarınız yüzünden gerekli olan bilgileri de kaçırıyorum eminim. Lütfen herkes duyumu varsa kaynağı varsa konuyla alakalı bir bilgi edindiyse kendi düşüncesini yorumunu katmadan paylaşabilir mi? Yani ben sizin gereksiz tartışmanıza katılmıyorum diye susmuş saklanmış mı oluyorum. K.bakmayın ama bu gereksiz sayfa dolduran kişiler boş vaktinizi burda birbirinizle tartışarak geçirdiğinize inanıyorum. Eğer bana cevap vermek isteyen varsa bunun altına yorum yazmasın (sonuna kadar okuduysan tabii) özelden yazabilir.
-
kısır döngüye girdi bu promosyonda
-
Bakanlık özel kalemi numarasını bulamadım bugün de arayacağım bilen varsa yazabilir mi , ve baskaları da arasın bence bunaltalım biraz
-
@keynes123456 0312 296 58 41 olması lazımdı kardeşim
-
Ben şimdi aradım, bize Özel Kalemlikten gelen bilgiye göre bu ay içinde açıklanacak dedi telefonu açan memur.
-
@redcrossbjk tesekkür ederim
-
acaba Yönetmeliğe 30 iş günü diyeceklerdi de yanlışlıkla 30 gün mü dediler ya.. yaptığım hesaplamalara göre yarın 30 günlük iş günü de doluyor Paranoyaya bağladık iyice
-
Aradım eylül ayı içerisinde açıklanıcak bakanlık danısmanları böyle söylüyor dedi. Aradığımızı iletin cok zor durumdayız vs dedim emin olun söylüyoruz dedi. Bence sizde arayın arkadaslar ve biraz hisli konusun bence cok strestiyiz vs deyin ki aklında kalsın söylesin yetkililere
-
@redcrossbjk acaba geceleri saymıyorlar mı bunlar
-
Sayın vekile mesaj attım döndü sağolsun.
-
-
@paretowilfredo üstad şöyle sıcak güzel hafta başında insanı mutlu edecek bir haberin var mı acaba
-
@redcrossbjk Günaydın dostum. Eylül ayına bakış sıcak. Ancak bu Bakanlıktan böyle bir şeyi sanırım ne siz bekliyorsunuz ne de ben bekliyorum. Bu nedenle aa bu aymış diye hiçbirimiz sevinemiyoruz. Gol ise de VAR sonrası anlayacak gibi beklemeye devam dostum. O nedenle güzel haberi ancak açıklanınca alacağız ya da açıklanmaya yaklaşıldığında bir ihtimal duyacağiz.
-
@paretowilfredo Okumaya bir umutla başladım ortasında acaba dedim sonunda hayırlısı olsun diyerek kapattım Üstad Eyvallah..
-
@paretowilfredo üstad 2017 guy ilanı geldiğindeki süreci ve senin söylemlerini hatırlıyorum 2 ay önceden artık kesin e yakın ihtimalle gelecek demiştin ve sınav hazırlığı yapılıyor diyordun . Ama bu sene sadece plan var diyorsun ve sınav hazırlığı anladığım kadarıyla yok açıkçası ben eylül ayından da birşey beklemiyorum.
-
Başlık yanlış oldu
-
@paretowilfredo sanırım sende umutsuzsun eylul ayı ıcınde acıklanmasına ... yanlıs mı anlıyorum