2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@parliament sgknın halen gelen giden bişeyden haberdar olmamasından kaynaklı yazdı galiba arkds. Cumaya kadar bekleyelim sonrasını düşünürüz ama bnce cuma bu iş bitecek.
-
@Zach yorum yapıyor demedim.haber i yok bence gelişmelerden. Yeni birsey söylenmemis. O da bi ay önce soylenen şeyi tekrar ediyor gibi gelmeye başladı dedim.
Onun zaten hiç bi konu da suçu olamaz.yarın bi gün bu numaradan böyle soyleniyordu ama denilse bana söylenen buyDU.demek zor değil.
Sadece yorum.
Gene 5 gün var.her güne bugün inşallah diye uyaniyorum.
Zaten elimizden fazlası da gelmiyor. -
@zeyno94 yani olumsuz bişeyde yazmak istemiyorum ama eylülde bitiyo ama yaprak kıpırdamıyo resmen ne olacak eylül bittiğinde görücez inşallah açıklanır
-
Eylül bitiyor ekim de bitecek elbet
-
Eylülde açıklanmazsa eğer, aradığımzda tel.i açan kişilere de duyumlara da inanılmaz.
-
@872 dün aradığımızda kesin mi dediğimiz zaman kesin dedi öyle olmayacak olsa bize böyle bilgi verilmez dedi. Sonrasında sizin aradığınızı zaten danismanlara iletiyoruz dedi telefona bakan hanım efendi
-
Bu ay bitmeden açıklanması yönünde bir umudun veya duyumun var mı üstad ? @paretowilfredo
-
@redcrossbjk hocam eğer açıklanmazsa diye bir varsayimda bulundum sadece. Son güne kadar açıklanacakmş gibi düşünuyoruz hepimiz,verilen bilgi doğrultusunda. İnşallah da öyle olur.
-
Grupta yazmışlar sanırım, bakanlıktan alınan bilgiye göre yetişirse cumaya açıklanıyormış en geç pazartesi demişler
-
Foruma artık girmemeye çalışacağım arkadaşlar. Sonucu bekliyorum diye ,2 aydır ders calısmıyorum. 6. mülakatimda inşallah nihayete ererim. İnşallah sizler de mutlu haberler alirsıniz. Hepimizin hakkında hayırlısı. İstemeden de olsa kirdığım birleri varsa hakkını helal etsin. İyi forumlar herkese.
-
o zaman yarın kendimizi hatırlatalım da pazartesine kalmasın arkadaşlar. yarın twitterdan etkinlik yapalım bence.
-
@Hayati hangi grupta hocam? Wassup facebook hangisinde
-
@872, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Foruma artık girmemeye çalışacağım arkadaşlar. Sonucu bekliyorum diye ,2 aydır ders calısmıyorum. 6. mülakatimda inşallah nihayete ererim. İnşallah sizler de mutlu haberler alirsıniz. Hepimizin hakkında hayırlısı. İstemeden de olsa kirdığım birleri varsa hakkını helal etsin. İyi forumlar herkese.
Bakalim ne kadar dayanabilceksin
-
@redcrossbjk wp hocam
-
@Hayati hangi grup hocam
-
@Hayati, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@redcrossbjk wp hocam
.
-
@Hayati hayırlısı ile açıklanır inşallah hocam
-
@redcrossbjk inşallah
-
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillahi Rabbil Alemin..
Gününüz bereketli olsun dostlar.. Sonuçları öğrendiğimiz gün olur inşAllah bugün..
Hayallerimize kavuştuğumuz gün olur inşallah..
Hayırlı günler -
@redcrossbjk amin hocam inşallah