2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
listeyi internete yuklemeleri de birkac saat surse en gec pazartesi aciklanmasi lazim
-
@parliament hocam beni yanlış anlama lütfen ama ısrarla yaptığın her yorum bu hafta değil pazartesi deyip duruyorsun. Kardeşim bilerek mi yapıyorsun yoksa bildiğin mi var Allah aşkına. Yarın bakanlık açıklayabilir diyen birisi çıkıyor liste 1 saat yüklense pazartesi diyorsun..
-
@felix-felicis, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@redcrossbjk Bence eylülün son cuması ayın 27’si
Hala ısrarcıyım. Umarım yarın bu iş biter..
-
@buchanan sanmıyorum hocam bencede kurum hemen açıklar süreci yavaşlatan bakanlik zaten.bakın duyum söyleyen kişi de bakanlığa guvenilmiyor diyor.
-
@guzelgunler yani bende öyle düşünüyorum ama hep şüphe oluyor işte. Listelerin yüklenmesi zaten 10-15 dk sürer kaç mb dosya sanki
-
İnşallah yarın açıklanır pazartesiye kalırsa işimiz yaş sonuçta bir zorunlulukları yok 30 güne bile uymadılar beni korkutan hiçbir duyumun olmaması
-
Gunaydin herkese insallah bugun hayirli haberler alir gergin bekleyisi sonlandiririz
-
@furkenn günaydın aynen herkes için hayırlısı olsun
-
Bugun bitiyo mu yani bu iş, akşam yine haftaya kaldi diye soylenmeyelim yine bakin
-
Hiç ses yok mu arkadaşlar
-
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama Alo170 kullanıldı mı.Bakanlığın çok önem verdiği bir hat ve hemen her soruya yanıt veriliyormuş
-
@İkhumuma kullanılsa da kullanılmasa da siz arayabilirsiniz???
-
Arkadaşlar twittera gelin lütfen bugün yüklenmeliyiz.
Etiket bu.
#1600AdayBakanSelçuktanİmzaBekliyor
#SgkDntYardAcıklansın -
@guzelgunler ben mülakat sonucu beklemiyorum ona rağmen karşıma çıkan bir hattı sizle paylaşmak istedim azarlar tarzda mesaj yazıyorsun ?
-
@İkhumuma buraya girdigine göre kız arkadaşın şuyun buyun için giriyorsun kardeşim. Aksini yani boş luktan girdıgini boş insan olduğunu düşünmek istemem bile..
-
Sekreter hala mi eylül diyor
-
Dün bana 3 4 yer eylül dedi sonra arayan arkadaşa bisey dememişler başka bi arkadaş yarın açıklanacakmis dedi. Ilginç şeyler dönüyor bakalım hayırlısı inşaallah bugün açıklarlar
-
@guzelgunler yanıldın boş bir insanım.Sana hayatta başarılar dolu insan
-
Arkadaslar genel konuşuyorum. Üzerine alınması gerekenler alınsın.
Ya duyum var mı yi anlarım. Ama numarayı siz neden aramiyosunuz.herkes 2 kere arasa bugün özellikle. Geçen sefere dönmez. Yönetmelikte de böyle oldu son güne kadar duyum duyum umut umut son gün geldi aaaa olduk.elimiz.bomboş kaldık.
Bende aricam. Birazdan ama buraya yazmicam
.herkes arasın eylül bitti en son umut da pazartesi bakın pazartesi de bitcek aynı son -
2 kez farklı numaradan aradım birinde Eylül dendi diğerinde bugun dendi bilginize