2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Hayati hocam bi arkds genel müdürlük ik vs eylül dediğini herkesin eylül dediğini yazmıştı burada ama biz aradıgımızda sgkdan bu tip bilgi verilmedi. Neden arkadasa eylül diyorlar da bize böyle bişey demediler anlamadım:(
-
@newworldorder eylul bilgisi tek kisiye degil bi kac kisiye verildi diye biliyorum
-
@furkenn umut bırakmadılar neredeyse ama
-
@gannicus orasi ayri tabi:)
-
Umalım ki verilen bilgiler doğru olsun cumaya yetişme durumu yok gibi duruyor pazartesi insallah açıklanacak
-
@newworldorder aynı numara mı sgk mı hocam çünkü sgk zaten bilmiyor liste ne zaman gelirse diyor.
-
@lost_mugger neden cumaya yetisme durumu yok
-
@guzelgunler aynen hocam. Bikac sayfa önce bir arkdsımız sgk genel müdürlüğüne yönlendirildiğini ve oradan da yönlendirildiği birimlerin eylül dediğini söyleyince sgkda artık eylül diyor sanırım diyerek bi de biz arayalım dedik. Fakat bize bi gelişme yok dendi.
-
Bu deprem olayı sonuçların açıklanmasını geciktirme inş
-
@newworldorder sgk demedi heralde hocam başka numaralar dediği o aradığı numara yönlendirmiş diye anladım ben buna takılmayalım zaten sgk bunu söylemez .liste bakanlıkta ise bakanlıktakilerin ne dediği önemli sgk daha önce liste gelince yarım saate yayınlarız demişti zaten.
-
@lost_mugger aldığınız bir bilgi mi var hocam cumaya yetişme imkanı yok derken falan?
-
@redcrossbjk hocam sanmıyrum ya sadece duyumlarımızı paylaşıyoruz ya da yorumlarımızı.sizde helak oldunuz burda.zaten çok sağlam çok yukardan bilgi alabilecek biri forumda zaman harcamaz o işe başlayacağı günü bekler.ben o yüzden cumaya kadar açıklanmazsa buraya yazıyorum falan gibi söylemleri olan arkadaşların umut taciri olduğunu düşünüyorum.fakat bundan nasıl nemalandıklarını ya da ne tür bi mutluluk elde ettiklerini de anlayamıyorum.
-
@guzelgunler guy mülakatında yarım saat sonra açıklanacak demişti bir arkadaş. Yarım saat sonra açıklandı.
-
@denetcii peki hocam onu bilmiyodum.umarım dediğiniz gibi çıkar ben sadece bu mülakat için 2 ayda çok fazla bu hafta bu çarşamba bu cuma ifadelerini duyduğum için söyledim.ve o arkadaşlar kayıp bakın.
-
@guzelgunler doğru hocam haklısınız. Ama Eylül, bu cuma, en geç pazartesi söylemleri arttı. Tecrübelerim açıklanacağı yönünde. Umarım yanılmam.
-
@denetcii guy açıklanacağı zaman tuğrul koçer öncesinden haber vermiş hatta mülakat siteden yayınlanmadan kendisi söylemişti
-
@redcrossbjk o geliyor dedi. Sonrasında bir arkadaş yarım saat içinde açıklanacak yazdı forumda hatta forum hesabımı kapatın dedi.
-
@denetcii Hocam işte SGK'da bize bu şekilde bilgi verecek tek kişi Dr. Selim Bağlı gibi bence o da o twiti atmıyor
-
@redcrossbjk o konuda bi düzeltme yapalım hocam, kurum içi tk dan evvel pareto bir akşam evvel çalışmaların bittiğini ve artık açıklanmaya hazır olduğunu aktardı. Ertesi gün de artık imza atıldığı an açıklanacağını söylemişti. hatta 17 mayıstı tarih ve pareto açıklama yaptığında saat 5 sularıydı, gün içerisinde duyumunu yazdığı anda pareto forumun sıkı takipçisi herkesin emeğine göz koymuş kurum içi tk twit attı en fazla 15 dakika içerisinde her zaman yaptığı gibi forumun duyumlarını kendine mal etti, kurum içi kavgasını kazandı ve hesabını kapadı insanlar doğru tanısın tk yı size muhalefet değil hocam kastım.
-
@Godot Hocam o dönem buralara çok fazla bakmadım o yüzden bilgim yok.. Oladabilir varsa tabi bir hatam affola