2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Dostlar beni yanlış anlamayın, niyetim kendimi naza çekmek, sözümü kıymetlendirmek değil. Dediğim gibi kendime bir söz verdim, prensip konusu bu. Ama sebebini de bilmek hakkınız elbette.
Size ne denli kıymet verdiğimi biliyorsunuz. Alım süreçlerinin, ilan gelme süreçlerinden en son açıklanmasına kadar gerek bilgi konusunda, gerek hazırlık ve çalışma konusunda, gerekse en son olarak sonuçlanma safhasında sizlerle birlikteyim. Bazı zaman geliyor risk alarak bilgi akışını sağlıyoruz ama hiçbir zaman bildiğimi keyfi olarak sizden saklamıyorum.Geçtiğimiz gün bir bilgi paylaştım sizlerle, yanından da fikirlerimi beyan ettim. Evet kızmanız gereken konular var, hakkınız da. Belki çoğunuzun tepkisi bana değildi. Ancak siz başka bir şey için ev sahibine bağırırsanız ya da misafirlikte olduğunuz mekanı dağıtırsanız onun sözü üzerine, her laf ona edilmiş gibi olur. Açıkçası çoğu sözde tenzih de görmedim. Diğer yandan bana illa ki her konuda katılmayabilirsiniz. Aynı fikirde olacak değiliz her zaman.
Ancak özellikle gelip, benim sizin zararınıza bir kararın yol göstericisi olmamın da ima edilmesinden sonra, kati bir şekilde söz verdim kendime. Iyi niyetle yapılmış olsa dahi, bu beni rencide eden bir şeydi.
Ben de sizleri gerçekten seviyorum dostlar lakin dediğim gibi, bu konuda sözümü çiğneyemem.hiç bilgi akışı olmayan bir durum içerisinde değilsiniz neyse ki.
Haberler gelişmeler müspet. Inşallah sonu da güzel olur. Allah gönlünüze göre versin dostlar hepinizin. Bahtınız açık olsun -
abakkus bir iddia ortaya attı seninki bilgi o zaman
-
@slimshady10 idda değil bana söylenen bu şekil hatta ben bilgi veren kişiye ısrarla bgn açıklanma ihtimali varmı dememe rağmen hayır dedi bana ama ben gene umarım yanılmıştır diye bekliyorum üstelik yaptıkları açıklama bana mantıklı gelmesine rağmen haftaya meclis acılacak 4-5-6 ekim bakan ve vekillerin hepsi kızılcahamamda kampta olacaklarmış sonrası grup toplantısı ondan sonra açıklanacak dendi üzgünüm biraz detay verdim ama bende inanın çatladım artık beklemekten
-
gelişmeler müspet olduguna gore soyle duyum aldım olumsuz seylere ınanmak yok Allah razı olsun
-
@paretowilfredo haberler müspet derken üstad. orayı biraz açar mısın?
-
@paretowilfredo Üstad sen yine dayanamazsın güzel haberlerini öğrenmek istiyor arkadaşlar kırma bizleri
-
@paretowilfredo bu forum ne icin var ? Lutfeen alinganlik yapmayin. Bir kac kotu yazilani hepimize mal etmeyin lutfeen
-
@abakuss bu ne demek insanlar imzalandı diyor bakanla ne alakası var artık
-
hala kızılcahamam diyor ay bana biseyler oluyor
-
@slimshady10 sana mi bana mi
-
@johnstuartmill Dostum forumun hakkını bugüne dek fazlasıyla verdiğimi düşünüyorum
Malesef daha fazla yorum yapmayacağım dostlar. Dualarım sizlerle. -
arkadaşlar siz daha ne gibi bir duyum bekliyorsunuz. İnanılır gibi değil. Arkadaşımıza danışmanın kalemi herkese söyleyebilirsiniz en geç p.tesi demiş. Siz hala duyum peşindesiniz. Gerçekten anlamıyorum!
-
@paretowilfredo hocam bari uyuyalım mi bekleyelim mi
-
ıptal mı olcak alım daha neler pareto dogruyu soyle
-
@abakuss imzalandıktan sonra bakanla bir işi yok ki durumun, kurum yayınlayacak bitecek iş.
-
@paretowilfredo ona sozumuz yok. Bu foruma siz varsiniz diye giriyoruz. Sizin duyumlarinizi onemsiyoruz sizde elinizden geleni yaptiniz bugune kadar. Ama bu sekilde birakmaniz ne kadar dogru tartisilir. Herkes agzinizdan cikacak bir lafi onemsiyor
-
@nwsenior, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
arkadaşlar siz daha ne gibi bir duyum bekliyorsunuz. İnanılır gibi değil. Arkadaşımıza danışmanın kalemi herkese söyleyebilirsiniz en geç p.tesi demiş. Siz hala duyum peşindesiniz. Gerçekten anlamıyorum!
o kadar kirli bilgi var ki
-
@nwsenior ya adam geldi her şey hazır tweet atın açıklanır dedi. en geç pazartesi dedi. şu forumdan olumsuz düşündüğüm için defalarca ban yiyen ben bile saatlerdir tweet atıyorum. milletvekillerinin kızılcahamama gitmesiyle konunun bi alakası yok ayrıca. durumun tamamen kurumun insiyatifine kaldığı söylendi. rica ediyorum gelin şu twitter a da bize yardımcı olun. hepimiz için uğraşıyoruz 5 10 kişi.
-
insallah alım iptal olmaz pareto oyle bişi bahsettiydi
-
@slimshady10 kardeş ne iptali sende yapma etme bir dur Allah aşkına.