2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
-
-
Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun. Tweet atmaya devam edelim lütfen
-
@redcrossbjk sgk duyurulardan duyuru yapılacak mı
-
@furkennnnnn hocam açıklanmadı. sakin olun arkadaşlar nereden bakılıyor dediği için attım siteyi.. Gümbürtüye gitmeyim sgk duyurulardan çıkmadan orası olmaz zaten
-
@redcrossbjk tamam dostum onu soruyodum direk sgk'nın sayfasını yeniliyorum da o yüzden
-
@redcrossbjk teşekkür ederim başkan sağolasın
-
@furkennnnnn müfettişlik liste olarak çıktı belki bu da liste olarak gelecek bi an linç yeme tehlikesi geçirdim hissettim
-
@paretowilfredo hocam en azından bu gece bekleyelmmi onu söylesen..
-
@redcrossbjk valla kusura bakma benim yüzümden kendini ifade etmek zorunda kaldın, hakkını helal et
-
@redcrossbjk aciklandi sandim
-
@redcrossbjk beni de korkuttun
-
@bornova35 helal olsun kardeşim ne demek bi an uçan tekme geliyor sandım da tez döndüm yoldan
-
Arkadaşlar inş bugün yada haftasonunaçıklanır aksi halde pztesi günü açıklanması zor çünkü meclis açılacak benm aldığım duyumu sizlere söylemek istiorum 6 ekim sonrası grup toplantısı yapıldıktan sonrası bende bir umut bekliyorum inş haftasonu yada bu gece açıklanır
-
tweet önemli yazmaya üşenen en azından rt atsın
-
@abakuss, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar inş bugün yada haftasonunaçıklanır aksi halde pztesi günü açıklanması zor çünkü meclis açılacak benm aldığım duyumu sizlere söylemek istiorum 6 ekim sonrası grup toplantısı yapıldıktan sonrası bende bir umut bekliyorum inş haftasonu yada bu gece açıklanır
dinamit koydu kactı gitti
-
@paretowilfredo , lütfen bir yorum yapınız.
-
@paretowilfredo üstad sen sessiz kalma. Olumlu da olsa olumsuz da olsa okuyup yorum yapmayan büyük kitle var. Sen onları da bilgisiz yorumsuz bırakma o yüzden biz acı ama sessiz de kalsak senin dediklerini büyük ciddiyetle art niyet olmadan okuyoruz.
-
hadi ya uyku yok dinamiti koyup kactı ustad duyum dogru surec yakın mı
-
@slimshady10 Kardeşim dediğim gibi duyum değil bilgi.