2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@slimshady10 hoaaaydaa
-
@slimshady10 kardeşim sen ne diyon Allah aşkına ne zaman dedi pareto öyle bir şeyi
-
@slimshady10 insanları sinirlendirmek için yazdığını düsünüyorum
-
@slimshady10 kardeşim lütfen yani öyle bir sey söylüyorsun ki ortalık zaten curcuna alanı iyice karıştırma
-
Arkadaşlar, bu süreçte kimseyi kandırmak kimseyi boş yere umutlandırmak gibi bir çabam olmadı. Birkez daha soyluyorum degerlı dostlarım bakanın ozel kalem vekili hüdai bey, bakan hanımın ımzaladıgını acık bır sekılde soyledı... Bugün açıklanır mı inanın bilmiyorum ama artık top sayın kurum başkanımız M. Selim Bağlı ' da. Yok toplantıymıs, yok meclıs toplantısıymıs ya da yazılan dıger yorumlara itibar etmeyiniz. En yakın süreçte bu iş bitecek. Kazanan arkadasları tebrık edıyorum. Kazanamayan arkadaslar ıcınde dunyanın sonu olmadıgını çalışmalarının karsılıklarını tez vakıtte almalarını umuyorum.
-
@paretowilfredo hocam bu gece bekleyelim mi bari onu deyiverin kizmayin ama 2-3 kişi için bildiğiniz alınganlık yapıyorsunuz
-
@paretowilfredo üstad siz konusmucaksanız forumu terkedelim daha iyi. Herkes bşy diyor resmen malesef..
-
@uche, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
ım bakanın ozel kalem vekili hüdai bey, bakan hanımın ımzaladıgını acık bır sekılde soyledı... Bugün açıklanır mı inanın bilmiyorum ama artık top sayın kurum başkanımız M. Selim Bağlı ' da. Yok toplantıymıs, yok meclıs toplantısıymıs ya da yazılan dıger yorumlara itibar etmeyiniz. En yakın süreçte bu iş bitecek. Kazanan arkadasları tebrık edıyorum. Kazanamayan arkadaslar ıcınde dunyanın sonu olmadıgını çalışmalarının karsılıklarını tez vakıtte almalarını umuyorum.
Aynen öyle kardeşim bizzat bende özel kalemden 19:10 da dönüş aldım ve bakan hanımın bugün akşam listeyi imzaladığını öğrendim. En geç pazartesi kesin olmakla beraber her an açıklanabileceği söyledi. Kızılcahamama hamama gideriz inşallah daha sonra
-
@slimshady10 ulan 4 saat önce üye olmuşsun burada stres içinde bir şeyler öğrenmeye çalışan insanlarla maytap geçiyorsun. Sonra küfür edeni banliyorlar.. Kardeş başkalarının sıkıntısı ile dalga geçilmez, defol git buradan
-
rica ediyorum twitter a gelin. şu sonuç açıklansın yine tartışırız, yine banlar havada uçuşur. 5 10 kişiyle twitter'da ne yapabiliriz?
-
maytap gecmiyorum ydk vardı forumu sıkı takiğ ettim
-
@paretowilfredo dostum söylediklerinde haklısın. Prensipler gerçekten önemli lakin siz moderatorler sessiz kalırsanız forum görmüş olduğunuz üzre karışacak. Istirham ediyorum bu kadar insanı habersiz bırakmayın. Düşünce ve yorumlariniz bizler için önemli. O yüzden sizin moderatorlugunuzde forum daha düzenli ve gerçek anlamda yararlı bir platform. Ölümlü olumsuz farketmez. Değerli bir insansınız.
-
son bilgiler dogrudur pareto mesaj mı verdi diye dusundum dualaromoz sizinle diyince
-
Şurada bu iletiyi okuyan insanların hepsinin ne denli emekler verdiğini yalnızca buradakiler ve benzer süreçlerden geçenler bilir. Bu sebeple sayımızın az olması nedeniyle çoğu zaman ne dertleşecek ne yol gösterecek kişiye ulaşmaları oldukça zor. Bu da içinde bulunulan durumu daha da zorlaştırıyor. Saygı ve had bilme ise buradaki birçoğumuz için önemli kaldıki benim içinde aynı şekilde. Saygısızlık ve hadsizlik yapmama adına oldukça dikkatli yazmaya çalışmıştım ama saygılı ve had bilerek yapılmaya çalışılan bi paylaşımda kalp unsuru göz ardı ettim sanırım. Asla art niyet ve şüphem olmamıştı üstattan. Yalnızca açıklık ve netliğe kavuşsun istedim. İtham, kötü niyet ve ortalığı bulandırmak gibi bi niyetim asla olmadı, kırgınlıklar ve varsa saygısızlıklar adına özür dilerim. Burada sizlerle birlikte bu süreçte emek veren arkadaşlara tekrar el uzatmanızı ve tekrar yol gösterici olmanızı diliyorum . Tekrar kalp kırıklığı için özür dilerim.
-
herkese hayırlı olsun kızılcahamamda mangala gideriz kazananlarla
-
@slimshady10 zorlama kardeşim olumsuz hava yaratmaya çalışıyorsun. Huzur bozma lütfen.
-
@slimshady10 şunu banlayın vallaha söverim yeter.
-
Allah biliyor olumsuz hava yapanları şahit ol ya Rab
-
Birkez daha yineliyorum. Ne zaman acıklanacağı tamamen kurum başkanının iki dudağının arasında. Pareto üstadımızı da sıkıştırmanıza da gerek yok . Bu süreçte gereklı bılgılendırmeyı fazlasıyla yaptı. Sizlere tavsıyem burda tartısma ortamına gırmeden Twitter'da kurum başkanımızı darlamak.
-
acaba şu an kurumda açıklamaya dair bi çalışma var mı onu öğrenebilsek keşke