2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@bornova35, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar size bir duyumum olacak. Bakanlıkta memur olarak çalışan bir arkadaşımla yaklaşık 2-3 haftadır iletişim halindeyiz. Kendisi üst kademedekilerle irtibata geçmeye çalışıp bana geri dönüş yapacağını söylemişti.
Bugün verdiği bilgi, Bakan Hanım’a imzalanması için listelerin sunulduğunu, bir kaç haftaya açıklanacağı kendisine söylenmiş.
Emin misin diye sormak istemedim, o da bana biraz net olmadığını hissettirdi ama üstü kapalıda olsa.
Ayrıca gelip duyumun sağlam mı, kimle görüşmüş tarzı sorular sormazsanız sevinirim. Bunu karşıdaki insana ben sormadım çünkü, güvensizlik ilişkisi oluşmasın diye.Hadi bismillah. Sıcak saatler bizi bekliyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun şimdiden.
-
@keynes123456 onu tam bilmiyorum hocam liste hazırmış en geç pazartesi ama arkadaşın dediğine göre şu an kurumdaymış yetkililer listenin bakanlıktan gelmesini bekliyorlarmış
-
@Hayati Dostum bekleniyor derken açıklamaya haiz birimler bunu bekliyor gelince açıklanacak anlamı çıkabilir mi? Düzeltin eğer tahminim yanlış ise.
-
@Zach evet hocam benim anladığım da bu. Açıklamaya yetkili birimlerin hali hazırda bekledikleri
-
Arkadaşlar haberler harfiyen doğrudur. Bakan hanım imzalamış en geç pazartesi olmak üzere heran açıklanabilir.
-
Uzun bir gece olacak ama sonunda yüzlerimiz güler inşallah
-
Hafta sonu açıklanma ihtimali oluyor mu arkadaşlar heyecan arttı?
-
Heyecan dorukta ooof kaldıramayacağım
-
Hayırlısı olsun inşallah
-
2 ay geçti ama 2 gün geçemicek gibi geliyo
-
Yani imzalandığında göre bi listenin paylaşılması kalmadı mi niye pazartesi beklesinler ki
-
@zeyno94 işte hocam bakanlık listeyi gönderdi mi ne zaman gönderecek orası muamma
-
@paretowilfredo nerdesin ortalık 56
-
@atanamayan aradığım aksiyon :):)")
-
Arkadaşlar bi arayın Sgk insan kaynaklarıni ordalar mi nosunu bulamadim
-
@erciyes38 03122078443 sınav hizmetleri birimi hocam
-
@redcrossbjk aradım hocam açmıyor lar
-
@erciyes38 bende aradım da bakmıyor evet
-
Arkadaslar bu zor süreçte Allah hepinizin yardımcısı olsun. Beklemek en zor olan şey. Herkesın soyledıgı gibi listeyi bakan hanımın onayladığını bizzat özel kalem müdür vekilinden öğrendim. Listeler oyle hayal ettıgınız gıbı posta yoluyla kurumlara ıletılmıyor. Elektronik platformda ımzalanarak kurumlar bırbırlerıne sanıyesınde gereklı evrakları gonderebılıyorlar. Gerekli prosedürlerin tamamlandığını söyleyerek kazanan arkadasları sımdıden tebrık edıyorum. 8. Promosyonda oldugu gıbı gece 00.30 da da acıklanabılır. Sızlere tavsıyem baskana olabıldıgı kadar twit atmanız. Cunku artık acıklanma olayı tamamen kurum başkanında.
-
@paretowilfredo üstad bişeyler de nolur ?