2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
5841 i aradim bugün açıklanacağı hakkında bilgi aldık doğru mudur dedim bize Eylül ayı içerisinde dendi bugün ile ilgili bir bilgim yok dedi
-
bugün açıklanacak diyen arkadaş kim ? duyduysa nerden duydu bizi burda trollüyor mu yoksa
-
@Pmprofx hocam aradığımda bugun cevabını aldım daha sonra aradığımda eylül harici bilgimiz yok dendi
-
@muratttttt aynı kişi kendi kendini yalanladı o zaman
-
@Hayaller71 yarası olanlar belli oluyo.hiç tartışmak istemiyorum. Lütfen benden rahatsız oluyosaniz benim iletilerimi geçiverin. ..
-
@erciyes38 hocam kendisine ulaşmaya çalıştım. O da bizzat.birini aramamis ona da başka arkadaşı söylemiş.
-
@muratttttt Dostum bugün cevabını net bir şekilde aldın mı? Yani bu olmayacağı halde bugün cevabı verilmesi karşı taraftan bence ayıp artık.
-
@Zach aldım 15 dk sonra aradığımda alamadım
-
@muratttttt aynı kişi değildir belki
-
Kusura bakmayın bnde bir hevesle yazdım buraya ama kursağımda kaldı
-
Paretonun da duyumu yok galiba
-
bir söz var ya delinin birisi kuyuya bir taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor. Burada arayarak bilgi almaya çalışan bizlerde ve bize bu bilgiyi veren özel kalemlikte olan hanım efendiyi tenzih ederek bunu diyorum. bugün 63 veya 64 gün olmuş. Bir listenin yapılması ve açıklanması ya da açıklanmama nedeni ifade etmek zor olmamlı. Şeffaf devlet yönetimi dediğimiz şey bu değildir. Bu kadar karışık bir bürokrasi ve her şeyin devlet sırrıymış gibi ifade edilmesi de anlamsız gelmekte. Ülke gündemi ve uğraşları farklı olabilir ama çalışan onca memur üst kademe yönetici MİT ajanı gibi davranmasını da aklım almıyor. Eylül bitmesine hala bugün dahil 2 iş günü mevcut. Artık kafayı yeme noktasına gelmiş durumdayım. Ayıptır, 15 dakika 2 farklı bilgi verilmez. Sabahtır kaç insan aramış, size bu bilgiyi kim vermişse tekrar arayıp bakın sabahtır durmadan arıyorlar bir bilgi verin biz de arayana onu diyelim demiyorlar. Tembellik ve özensizlik nasıl sirayet etmiş. Ne çok yazdım ya..
-
Eylül diye diye oyaladılar, şimdi eylül bitti ve bilgimiz yok diyorlar. Dalga geçer gibi.
-
@muratttttt Hayır dostum ne kusuru. Yazdığın için kendi adıma teşekkür ederim.
-
@redcrossbjk maalesef hocam durumlar böyle kurumlarımızda altı üstü denetmen yardımcısı alacaksın sanki mit e personel alıyorsun alımın her aşamasından haberdar olmamız gerekmekte aslında
Benim anlamadığım bizim gibi bu yollardan geçip belli başlı mevki makam sahibi insanlar bu işlerin artık bir düzene belli bir standarta bağlanması gerektiğini hiç mi düşünmüyorlar? -
Whatsap gurubunda bir arkadaş sinan uzunpınara yazmıs dmden. Kendisinin verdiği cevap:
bugün bakanlıga liste gönderilecek oradan onaydan sonra acıklancak. Bana verilen bilgi bu sekılde
-
@merirune Eylül diyen numara hala Eylül diyor bilmiyoruz diyenler önceden de bilmiyoruz diyordu
-
Arkadaşlar normalde 5 dakika sonra bile açıklanacak olsa kimse bugün diyerek o topun altına girmez ama belki oradaki görevli bizim durumumuzdan dolayı böyle bir durum varsa söylemiştir. Fakat her aradığımızdan bugün açıklanacak olsa bile bugün cevabını duyamayız, söylemezler.
-
@atanamayan hadi inşallah diyelim
-
@kingjames hocam bakanlıga yenı gönderilecek liste diyor dernek baskanı. Bakanlıga yenı giderse o liste kim bilir ne zmn gelir..