2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bugün açıklanmazsa daha çok bekleriz bence.
-
@atanamayan evet eğer öyle ise bir süre daha bekletmezler umarım
-
@atanamayan Bakanlık değil kurumdur heralde o. Umarım..
-
@guzelgunler evet acayip Bi yaram var o kadar boş bir insanım ki senin acizliğini izleyecek kadar boşum psikolojik rahatsızlığını millete bulaştırma
-
@serhats hocam bakanlık yazmış gordum bende. Insallah dgru dgldir.
-
@atanamayan liste zaten bakanlıkta değil miydi? bakanlık sgk ya gönderecek onlar da açıklayacak diye biliyoruz.
-
@buchanan bende öyle bılıodm. Dernek baskanının attıgı dm inşallah dogru dgldir.
-
@Hayaller71 kardeşim sorun lu musun.tartışmak istiyosan özel den yaz.burayı işgal etme.
-
@atanamayan kurum sonucu açıklamak için onaya sunuyor, bakanlık son anda yan çizip onay vermeme yapmazsa bugün için umutlu olalım.
-
@buchanan hocam bakanlıktan liste gelmiyormu yayımlayın diye. Bi daha bakanlıgamı gidiyor anlamadım ben.
-
Bu kadar top atıldıysa bugün açıklanacak
-
@atanamayan ben şunu anladım. SGK çalışmaları tamamlıyor sistemine yüklüyor liste bakanlığa gidiyor ve paraf alıp artık yayınlayın diyorlar. Yani soruşturma vs tüm aşamaları kurum yapıyor
-
Arkadaşlar moral bozmak istemem dün sgk ik yi tekrar aradım telefondaki hanımefendiye durumu çok düzgün bir şekilde anlattım. Inanın en ufak bir fikrim yok dedi. Daire başkanımıza iletseniz o da kurum başkanına iletse durumumuzu magduriyetimizi anlatsanız en azından bilgilendirme için bir yazı paylaşımda güzel olur dedim. Ik Başkanımız zaten durumdan haberdar ama kendisi de haber bekliyor o yuzden onunda bilgisi yok denildi. Ayrıca yani bir önceki promosyon ne kadar sürdü biliyorsunuz bu ne kadar sürer pay biçin dedi. Uzun sürme ihtimali var yani dediğimde olabilir ama bize geldiği an açıklarız denildi. Ben burdan olumsuz sonuca vardım. Yanlış bir sey söylediysem affola.
-
Bende şey biliyorum.kurum başkan yardımcısı yönetmelik süresi dolmadan liste gitti demisti bizzat arkadaşıma. Acaba yeni liste hazırlandı da o mu gidecek bugün
-
@atanamayan şu durumda tekrar gidiyor gibi, bilgi kirliliği de çok arıyoruz her telefonu açan farklı konuşuyor bir önceki söylediğini söylemek istemiyor.
-
-
@buchanan paretoyu etıketleyemıorm etıketlermsn bılgısı varmı acaba?
-
@sansebastianozn eylül bitti demek lazımmış buna... Delirmeceler başlyor.
-
@paretowilfredo buraya bi uğrayıp son durumu anlatsan eğer bilgin varsa
-
Ya bu saate kadar liste Bakanlığa gitmemiş olsaydı, ısrarla Eylül demezlerdi bence yaa hemen enseyi karartmayalım