2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar sizce bakanlık kuruma ‘biz eylülde ısrarcıyız eylülün sonuna kadar listeyi gönderin biz de onaylayıp gönderelim eylül çıkmadan bitsin bu iş insanlara öyle söylendi çünkü’ demiş olamaz mı hala eylül bitmiş değil sonuçta?
-
Bence , dernek başkanının söylediği ile bakanlıkta söylenen cuma ya yetismezse pazartesi ye açıklanır sözünü destekliyor belliki bugün bir liste alışveriş i olmuş ben olumlu görüyorum bunu
-
@paretowilfredo bi bakarmısın hocam
-
Belli ki bugün uzun bir gün olacak..
-
Bugün cuma hep beraber dua edelim dostlar.bugün bitsin bu azap.bi o yana bi bu yana savrulmaktan yorulduk.
-
herkese hayirli cumalar dilerim arkadaslar eşimden dolayi takip ediyorum bende arayip sansimi denemek istedim 5841 numarali telefondaki hanfendi eylul denildi bize bizde bekliyoruz dedi baska bir bilgim yok inanin hanfendi dilerim aciklanir dedi eylul bitimine kadar.dilerim herkes icin hayirlisi olur icinizi ferah tutun dualar hep sizinle
-
Listeyi kim aldiysa versin
-
Mantıklı düşünüyorum liste bakanlığa gittiyse artık son aşama olan imza kalmıştır . Çok uzamaz gibi geliyor bana. Bakalım herkes için hayırlısı olsun bu Cuma gününde.
-
Valla ben kafayi yicem artik.
-
@furkenn +1
-
Valla ben de kafayı yicem gittiğim yerde ev tutcam ama bu belli olmadan hiç adım atamıyorum biseylere yön veremiyorum. Bizleri böyle kivrandirmak ıyi mi geliyor yani ne
-
Saat 14:30 gibi falan tweet atalım tag belli zaten bastırmanın tam vakti. Herkes arkadaşına söyleyip yaysın etrafa.
-
@furkenn az önce ben de tam bunu diyordum.
-
Mesai saati bitmeden umutsuzluğa kapılmayalım bence arkadaşlar biraz sakin olalım
-
Tweet atin arkadaslar neden kimse twwet atmiyor ?!!
-
geçen hafta müfettişlik 15.42 de açıklanmıştı. kritik saatlere girmiş bulunmaktayız.inşallah açıklanır ve hakkımızda hayırlısı olur.
-
Bir kez bile bugün dendiyse bugün açıklanacaktır bence. Bilmeden etmeden kimse böyle bir şey uyduramaz @muratttttt arkadasımıza denmis. Bence buna odaklanalım
-
Bana kizacaksiniz belki ama bugun aciklanmazsa pazartesi hic aciklanmaz. Haftasonu nasil bir faaliyet gerceklesecek de haftanin ilk mesai gunu aciklanacak
-
https://twitter.com/hidayet_mercan/status/1177529683530911744?s=19
Altına twit atin arkadaşlar -
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
https://twitter.com/hidayet_mercan/status/1177529683530911744?s=19
Altına twit atin arkadaşlarYa arkadaş Allah rızası için twit atin. Bir twit zor olmamalı arkadaşlar