2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Godot sen böyle yaparak karşındaki insanı sabote ediyorsun ? ben orda haklı olarak bir soru sordum forumu takip ediyor olsan bu süreci bilirsin . bir aydır imza bekliyor dedi sözde duyumcular tam açıklanacağı zaman daha yeni gidiyor imzaya denmeye başladı . bende burda bir aydır imza bekliyor diyenlere çıkın konuşun dedim . Ben derim kimseye hakaret etmedim , racon kesmedim, hesap sormadım asıl forumu sabote edenler belli böyle yaparak da sende onlara çanak tutuyorsun benmim kızdığım nokta yanlış duyumlarla yada olmayan duyumlarla insanlara ümit verilmesi
-
Bence bugün açıklanacak nedense öyle hissediyorum
-
-
Önce size siz diyen, tanımadığınız ve samimiyetli bir sohbetiniz olmayan birisine siz demeyi öğrenecek, bu adabı, saygıyı edineceksiniz.
-
Siz forumu bu bilgiler üzerine kurmuş olan, her zaman en fazla, en doğru bilgiyi getiren kaynağa bile aynı şekilde saldırdınız, aksini söyleyen bir arkadaşa daha aynı şekilde saldırdınız, bunları görecek kadar takip ettim forumu. Belki bu yüzden başlıktan koptu. Başlığa son iletisi bu minvaldeydi, bundan siz ve sizin gibi arkadaşlar sorumlu.
-
Başlığın tartışma konusu bu değil, + ve - ler durumu özetliyor zaten. Bu nedenle daha kiminle, hangi mesafede hitap ederek konuşması gerektiğini dahi ayarlayamayan sizinle tartışarak başlığı işgal etmeyeceğim.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.
-
-
Arkadaşlar bu forumda herkes biliyor ki özelliklede sgk başlığında bu ortam manüpülsyona çok açık bir yer çünkü birileri çıkıyor duyumum var diyor şöyle diyor böyle diyor bizde masumca inanıp hayal kuruyoruz buraya kadar sıkıntı yok herşey güzel . Tam bugün açıklanacağı söyleniyor sonra forumda bi hareketlilik başlıyor pat diye bi bakıyoruz bir aydır imza bekleyen liste daha bugün yeni gitti deniliyor . bu durumda bende haklı olarak imza bekliyor bir aydır diyenlerden açıklama bekliyorum hanginiz doğru söylüyorsunuz diye. Ben bu forumda doğru bilgiye ulaşmak için zaman geçiriyorum sizin gibi spekülsasyon yapan insanlar olduğu sürece burası doğru bir yer olmayaca diye düşünüyorum. sayın @pareto_wilfredo bey hesabımı siliniz lütfen .
-
Dostlar herkes duyduğunu paylaşıyor. Paylaşsa bir dert paylaşmasa ayrı bir dert. Kimse keyfinden duyum paylaşıp bizi trollemiyor. Koskoca kurum başkanı 8.promosyonda açıklıyoruz dedi 1 hafta sonra açıklandı. Kurum böyle her an her şey olabiliyor. Ama ben böyle bir promosyon görmedim. Aşırı şekilde olumlu duyum var ama herkes aşırı karamsar durumda. Bekleyip göreceğiz herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Biri daha önce anlatmıştı pareto da olabilir. Gvs den dolayi birileri listeden çıkarsa diyelim yeni liste hazırlanıyor bunu bakanlik mi kurumdan talep ediyor.bana şimdiye kadar söylenen ve acıyla tecrübe ettiğim şey listenin bakanlıkta değiştiği çünkü. Şimdi bende de muallakta kaldım. Bilen biri aydinlatabilir mi?
Kurum dan isteniyorsa tamam bugün gitti deriz
Ama isteniyorsa ortada ciddi bi yalan ,zaman kazanmaya dönüyor. -
@zeyno94 sizin hisleriniz kurumun yönetmeliğinden daha samimi
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar öncelikle hepinize sabır diliyoruz. Hava zaten ağır başlıkta bu nedenle asgari müdahale ile sürmesini sağlamaya çalışıyoruz ancak bir kaç ricamız var.
@furkenn @halillll arkadaşlar olumsuz fikirleriniz olabilir. Sizin fikirlerinizdir ve saygı duyulması gerekir. Ancak her şey her ortamda söylenmez bilirsiniz ki. Eylül ayı bitmeden bu söylemler forumu daha fazla germekten başka bir işe yaramıyor. Herkes bazı şeylerin emin olun farkında. Ama olumsuz enerji sadece işleri daha kötü hale getiriyor. Bu nedenle iletilerinizi kaldırdım ki bu gerilim artmasın. Bunlar Ekim ayının gündemi olmalı, henüz şu günün değil.
@denetcii Sizi de anlıyoruz, gerilmenizi hoş görüyoruz. Ancak lütfen daha sakin olun ve daha nazik bir dil kullanın. İsyanınız haklı bizce de. Ancak dediğim gibi daha güzel bir dil ile bunu ifade etmek daha doğru olur.Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Lütfen ikazlarımızı dikkate alınız.
-
Ben fikrimi soyledim, burda polyannacilik oynamanin anlami yok. Ben olumsuz yorum yaptim diye olumsuz olacak diye bi kaide yok. Burda herkes moderasyonun istedigi dogrultuda konusacak diye de bisey yok, varsa banlayin hesabimi yine. Burda asil konu edilmesi gereken sey olumsuz konusan insanlar degil, bir oyle bir boyle konusanlardir. Lanli lunlu konusanlardir.
-
İşte bu yüzden insanlar duyum paylaşmıyor burda Allahını seven duyum atsın, yaprak kımıldamıyor diyoruz. Adam haklı ben olsam bende paylaşmam. Bende modertör olarak yaptığınız müdahaleyi haklı bulmakla birlikte birkaç müdahale daha yapmanız taraftarıyım. İyi forumlar.
-
@furkenn Burada hiçbir zaman konuşulan konulara müdahale edilmedi, edilmez. Ancak forumun daha huzurlu bir ortamının olabilmesi için sizden ve daha nazik olması adına diğer arkadaştan ricada bulunduk. Sanıyorum bunu anlamak, buna anlayış göstermek zor değil.
Bizimle polemiğe girdiğiniz iletileriniz kaldırılacaktır. Başlığın gündemi dışına çıkmayınız ve gerekirse bize özel mesaj yolu ile ulaşınız.
Iyi forumlar dileriz. -
Ileti kaldırılmıştır.
-
Gençler mevzuyu uzatmayın. Birbirinize sallayıp durmayın. Elinize mukayet olun. Sövmekle saymakla çözüm gelmiyor. Olumlu/ olumsuz şeyler olabilir. Hoşunuza gitmeyeni okumayın ya da yorumlamayın. Bu iş bu kadar basit. Benimde çok defa sövmek içimden geliyor ama birbirimize düşerek çözüm üretmiyoruz. Sakin olun..
-
Sakın adaletsizlikten söz edilmesin şu durumda sonradan açılacak saldırı hesaplarıyla. Ikaza rağmen başlığı kirletmek asli atılma gerekçesidir. Hıncınızı başka yerde başka insanlardan alın. Burada kimse, kimsenin stres topu değil.
-
Zaman ne kadar ilerlerse ilerlesin İnsanoğlu ne yazık ki bu şekilde içgüdüsel davranmaya devam edecek diye düşünüyorum.Herkes bugüne odaklanmış sessiz sedasız beklerken bir kişinin ortaya attığı duyum ile inancını yitirip, birbirine sarma işini bir kenara bırakıp umudunu yitirmeden sükut içinde beklemelidir.
Ben @paretowilfredo dan açıklama gelene kadar umudumu canlı tutacağım.
-
@paretowilfredo
Dostum stabilse durum bi stabil yazıver en azından bize Yıprandık ... -
Bakanlık kanadında da sgk kanadında da hareketlilik yok aynı şeyleri geveleyip duruyorlar.
Bu saatlerde en azından bir hareketlilik beklerdim.