2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
arkadaşlar merhaba üye olmadan takip ediyordum forumu. biliyorsunuz ki yaşanan bu süreç hepimizi yıprattı. bir duyumum vardı sizlere söyleyip söylemem konusunda kararsızdım. ancak biraz önce yaşananlar ve bazı arkadaşlara gösterilen tavır
-
@mugobagcilar Hocam olumlu olumsuz siz duyumu paylaşın. Hakaret eden kötü söz söyleyen olursa kendinden bilir işi.
-
@mugobagcilar ne varsa söyleyin hocam
-
maalesef zaman geçtikçe sabır azalıyor.Ama ben de şu an farklı bir devlet kurumunda çalışan biri olarak söyleyebilirim ki devlette işler her zaman istenildiği gibi gitmiyor.aksaklıklar vb şeyler olması mümkün,keşke olmasa ama oluyor.ben de SGK yı bir kaç defa aradım,sizlere söylenildiği gibi eylül ayı üzerinde yoğunlaşma var.Umarım bugün ya da pazartesi açıklanır.ama açıklanmazsa da strese girmenin hayıflanmanın da bir anlamı yok.Emin ol ben de cok zor bir durumdayım.Sınav sonucuna göre hareket edeceğim işler birikti.ama dedim ya kamu kurumlarında maalesef böyle bir durum var.bazen planlandığı gibi gitmiyor.Her şey hiyerarşi düzeninde ilerliyor.en üst makam tamam demeden bir sey olmuyor.Hayırlısı olsun ama ben bugün ve pazartesiden umutluyum.Herkese başarılar.
-
Wp da bakan kanadında birine ulaştım diyip yarın aciklmacak diyen arkadaş kayıp kendisi mesajlara cevap vermiyor hocalarım o duyu mu ben getirmiştim. Burda ki suçlamaları yersiz buluyorum. Ben yarın aciklnacak demedim şahsen hicbir zaman.bilakis genelde sürecin uzayacagina dair duyumlar getirdiğim için taşlandim. Ben de duyduğum u paylaşıyorum. Olumlu olup çıkmayinca suç. Olumsuz olunca iyice psikoloji bozuluyor diye gene suç. Zaten bi ay once buraya artık girmecegimi belirtmistim. Sonra bi numara umutla eylül diyince bende umut landim kendimi burada buldum.fakat bende bugün kendime yeni bi yol çizdim. Hak edenler kazansın diyor iyi gunler diliyorum. .
-
@mugobagcilar söyle hocam bi problem olmaz
-
@redcrossbjk hocam biraz önce olumsuz görüş bildiren bi arkadaşı forumdan attılar. yönetim bunu yapıyorsa siz burda beni parçalarsınız.
-
@mugobagcilar hocam sen bana özelden yaz ben paylaşayım o zaman
-
@bcbc3434 ashdhshajdhdhshahhahs
-
@mugobagcilar yav daha yeni üye olmuşsun zaten napacaz evini mi bulacaz Hususi yapıyosunuz dostum ya ne zevk alıyosunuz bundan
-
@mugobagcilar Hocam yönetim onu olumsuz duyumu için değil tavrı için attı. Kimsenin kimseye sürekli hakaret etme ve huzuru bozma hakkı yok. Siz fikrinizi beyan ettiğiniz için atılmazsınız. Fikrinizi beyan edip atılmaktan korkuyorsanız zaten yönetime kalmadan kendiniz hesabı kapatıp çıkın hocam. Varsa bir fikriniz söyleyin, bizimle paylaşın ve ardına isterseniz girmezsiniz ve birbirini yiyen yesin zaten
-
@redcrossbjk arkadasin kimseye hakaret ettigini gormedim. siz yine de eylul ayi icin umitlenmeyin.
-
@mugobagcilar tamam hocam Eylül için umutlanmayın diyorsan, eyvAllah. Arkadaşa kimse saldırmasın, kimse hakaret etmesin. Teşekkür ederim
-
Kasım'a mı umutlanalım arkadaslar ne yapalim? sinirler hat safhada zaten ya yazmayın ya bir cümle koyup kaçmayın
-
Forumun kaderidir. Atılan herkes troll ve algı için geri gelir iyi forumlar arkadaşlar.
-
Sakin olmak /kalmak da bi seçenek daha az yipraticidir !
Allah bizlere sabır versin ve aklımızı muhafaza etsin -
5841 az önce aradım , bir gelisme olmadı eylül ayı denmişti bize dedi , Pazartesi yine sorarız dedi
-
@patakute haftasonuna kadar açıklanır demiştin yazdığın hala geçerli mi ? Olmazsa buradayım demiştin.
-
@mugobagcilar peki duyduğun bir tarih var mı açıklanması içi ya da neden açıklanmadığı hakkında bir duyumun.
-
Benm aldığım duyum dün itibariyele bakan hanımın masasındaymış.eylülde acıklanmayla ilgili birley denmiyor cok yakın da ibaresi kullanılmış